0

kesinlikle. ben de ayni fikirdeyim. yilbasi yarismasindan sonra hic yarisma olmadi ve en azindan 1-2 gunluk kisa yarismalar yapilsa cok guzel olur. hem site ixin hem de biz yazarlar icin cok iyi olur diye düşünüyorum.

0

yeni katıldım ve yarışmalara katılmak istiyorum

0

mutlaka bir yarışma yapmalılar. hem sitede aktif olan kişi sayısı artar hemde kazançlar. bu sayede hem site çok kazanmaya başlar hemde bizler çok kazanmaya başlarız. umarım kısa bir süre içersinde bir yarışma düzenlerler.

0

okuyankurd haklısın bende öyle düşünüyorum iki kat kazanç olunca aktiflik daha çok oluyor ama sofumani bu aralar sessiz kalıyor.

0

yarisma yerine 2 kati kazanc olayi gelse daha iyi olur. 2 kati kazancta sanki daha fazla kazanalim diye daha aktif oluyoruz. en azindan ben kendi acimdan 2 kati kazancta daha fazla calismaya daha fazla aktif olmaya calisiyorum.

0

aynen dearangel çok düştü kazançlar şuan ya bir yarışma gelmesi lazım yada iki kat kazanç etkinliği en az bir hafta sürmesi lazım o sekilde hem aktiflik yükselir hemde kullanıcılar çok kazanç elde eder.

1

abi yarışma olduğunda sanki ne oluyor ki? kazançlar artsa daha güzel olur kaç gündür uğraşıyorum kuruş kuruş artıyor ilk kayıt olduğum gün on üç türk lirası yapmıştım.sorularda cevaplarda iki kat kazanç falan vardı iyi kazanç kasmıştım.şimdilerde ise çok uğraştırıyor.

0

kesinlikle bende öyle düşünüyorum, umarım kısa zamanda bir yarışma haberi ile bizi sevindirirler.