0

adana demirspor'un şu anki teknik direktörü hepimizin'de bildiği gibi yılmaz vural iğdır yılmaz vural çok başarılı bir teknik direktör'dur. ancak şu ana kadar hiç büyük bir takım çalıştırmamıştır. ancak çok başarılı bir teknik direktör olduğunu şuradan anlayabiliriz tam küme düştü, dediğimiz takımın ligde tutan ve ligden bir üst lige çıkamayacak dediğimiz takımı bir üst lige çıkarabilen teknik direktör bana göre tabii ki de başarılı bir teknik direktördur.baktığımız zaman adana demirspor takımına geldiğinden beri adana demirspor çok güzel hücum futbol oynamaya başladı. eğer böyle oynamaya devam ederse ben adana demirspor'un play-off'a kalacağını ve oradan'da süper lig'e çıkacağını düşünüyorum.

0

adana demirspor takımın başına bence ligden düşcek takımları ligde tutmasıyla bilinen yılmaz vuraldır kendisini cok severim bir fenerbahceli olarak fenerbahçenin başına gelmesini en az onun kadar bende istemiştim ama maalesef olmadı bence adana demirsporla baya başarılar elde etcek ben yılmaz vurala nedense çok güveniyorum oyunculara bağırmasıyla biliniyor herkes tarafından bence oyunculara bağırmasa bu kadar iyi bir teknik direktör olamazdı.

0

türkiye'nin en çılgın sansasyonel ve bir o kadar da muzip teknik direktörü yılmaz vural adana demirspor'un başına geçmiştir. türkiye'de farklı farklı takımlarda en çok teknik direktörlük yapan isim de yılmaz vural'dır.

0

adanademirspor un teknik direktörü yılmaz vural