0

makarna öğrenci için kolay hazırlandığı için o yemekten vazgeçilmiyor. çünkü öğrenci için hem daha rahat hazırlanması hemde tok tutması tercih ediliyor. haftada illa 1 2 kere öğrenci evinde yapılır.

0

makarna öğrenci evlerinin vazgeçilmez bir yemeği haline gelmiştir. hem yapması kolay hem de fiyatı uygun olunca vazgeçilmez olması gayet normal bir şey oluyor.

0

makarna ögrenci evinde yapilabilcek en kolay yemek olduğu için öğrenci için önemi çok fazladır bir aile evinde yasiyorsaniz eğer makarnanın pek önemi yoktur çünki hemen hemen her günfarkli yemek yersiniz ama bir ögrenci evinde yasiyorsanız ve erkekseniz yanınızda bayan yoksa veya varsa yemek yapmayı bilmiyorsa en basitinden bi makarna yapalim dersiniz çünkü makarna öğrenci için en pratik yemek niteliğindedir diğer yemekler öğrenci bilse bile uğrastiği için yapamaz simdiye kadar hiç bekarevinde yaşamadım yaşamakta istemem çünkü bekar evinde ysşayan kız arkadaslarım var onlar kız olmasına rağmen evleri leş gibiyken biz erkekler napardık bilemem işte makarnanın öğrenci için önemi budur.

0

makarna öğrencinin ana yemeği olmadan olmazı diyebiliriz.
makarna hem fiyatı ucuz hem hızlı pişmesi ve kolay yapılmasından dolayı öğrencilerin en çok terchih ettiği ana yemektir.
birde bu makarnalara güzel bir sos ayarlarsan ve üstüne dökersen tadından yenmez bir vaziyet alır
fiyat konusuna gelinc ise malum sonuç olarak öğrencisin ve paran kısıtlıdır herşeyi yiyemez ve içemessin bunun içinde biz öğrenciler de onun için uygun olsun bizim olsun diyenlerdeniz.
yapımına gelince ben erkeğim ve bana göre yapımı çok basit sıcak su makarna tamamen bitti yemek hazır otur afiyet ile
şimdiki kızlara yemek yapabiliyormusunuz diye soru soralım evet yapıyorum cevabını alıyoruz
cevap ise ne yapıyorsun makarna :) yani ne olursa olsun olmazların içinde olan bu değerli nimeti biz seviyoruz ve ömrümüzün yettiği kadarıylada hayatımızın her evresinde büyük bir rol oynucaktır.
ben çalısırken bulundugmuz ortamda ocak vs yapılıcak malzeme pişirme falan yok
marketten bır paket makarneks işi bitiriyor sıcak bır bardaga koy üstüne sıcak su otur iç yanına da yarım ekmek afiyet olsun bugün de doyduk :)