1

ben artık kendim için değil bir öğrenci için yarışıyorum?

kazandığım parayı bir öğrenciye vereceğim

6 cevap
0

yanlış yerlere çekilmiş sanırım, sadece tepki ölçmek için yapılan bir şeydi. lütfen gerginlik yaratmayın hiç gerek yok :) hepinize saygılar sevgiler

3

duman arkadaşım, insanlar eleştirmiş sizi ama şu pencereden bakmayı da öğrenememişler. şimdi eksiyi verirler kesin birde. şunu anlayamamışlar.
siz birilerine de belki örnek olurum düşüncesi ile bunu soru gibi yazmışsınız. ben hiç yanlış anlamadım sizi. iyi etmişsiniz. iyilikler söylenmez derler ama bazı iyilikler, başkalarına örnek olması açısından söylenebilir. insanın bakış açısıdır.
sizin liste başı olmanız tepkilere neden oluyordur ondan insanlar size olumsuz yaklaşabilir.
boş verin. ama eminim ki birileri de siteye bu soruyu bildirecektir.
böyleleri de var aramızda maalesef. onu da yaparlarsa, sorumani de onlara hak verirse, o zaman bu dünyada ne derece adalet var görmüş oluruz. insanlar kendi yazdıkları yorumlara bakmadan işlerine geldiği gibi insanları yargılamaktan vazgeçmeyi öğrenmeli diyorum. başarılar dilerim.

1

bence yapılan iyilikler hiçbir şekilde söylenmez. hani sonuçta benim de eşim çalışmıyor. ben de burada kazandığım parayla çocuğuma bez, mama alacağım. hani kalkıp da bizler soru başlığı olarak böyle bir şey açmıyoruz. sen istediğin parayı kime verirsen verebilirsin o sana kalmış bir şey tabii iyilik yapıyor musun, evet yapıyorsun ama hiçbir zaman yapılan iyilik söylenmez sana tavsiyem söyleme o zaman da sevaba girmiş olmazsın ve arkadaşımında dediği gibi burada o soru olarak geçmiyor sadece soru işareti koydun için soru da olmuyor. hani zaten sitede çok saçma sorular var. böyle yazarak sitenin kirlenmesinden başka bir şey değil yani.

0

ne güzel bir şey yapıyorsunuz boyle yapan insanları görünce çok mutlu oluyorum iyiki iyi insanlar var ben böyle insanları görmekten cok zevk alıyorum. ya burda memleketimin güzel insanları var burasi bir aile sıcaklığı veriyor bence.

2

güzel bir şey tabiki ama herkesin ihtiyacı olduğu için bu yarışmaya bu kadar zaman harcıyor. bunu söylediniz diye kimse bırakayım da o daha fazla kazansın demez. ayrıca açmış olduğunuz şey! soru değil. soru işareti koydunuz diye de soru olmuyor. soru içeren sorular sormanız gerekiyor. bu konuyu da atlamayalım lütfen . herkes son zamanlar da bunu yapıyor. biraz dikkat!

2

herkesin kazandigi kendine.. ne yapacagini sen bilirsin. ama bunu burada anlatmanin ne anlami vardi :)