0

o günkü galatasaray afyon mücadelesini izledim.ve afyon çok rahat bir galibiyet elde etti bana göre galatasaray basketbol takımı artık bayağı bir düşüşe geçti.çünkü kulüp basketbola yatırım yapmayı düşünmüyor.aslında biraz yapsalar çok iyi yerlere gelebilirler'di.fenerbahçe basketbol'ayatırım yaptı. ve avrupa şampiyonu oldu. çok zor bir şey değil birkaç oyuncu ile galatasaray takımı kesinlikle kendisine gelecektir diye düşünüyorum.

0

galatasaray takımına baktığımız zaman aslında kaliteli bir kadroya önceki yıllardaki kadar sahip olmadıklarını görebiliyoruz. çünkü oynadıkları oyun gerçekten çok iyi bir derecede olmadıklarını söylemek çok doğru. çünkü ellerindeki oyuncuları tamamen takımdan göndererek tamamen güçsüz bir kadroya sahip olduklarını görebiliyoruz şu anda. afyon belediyeye baktığımız zaman aslında kaliteli bir kadroya sahip olabildiklerini söylemek mümkün. özellikle galatasaray takımına karşı bu kaliteli kadroyla yenebileceklerini düşünüyorum ve çekişmeli bir maç olacak. inşallah çok güzel bir maç olacaktır ve takip etmeyi çok istiyorum bunu maçı inşallah keyifli bir maç olacağını tahmin ediyorum. özellikle galatasaray taraftarı elinden geleni yaparak takıma desteğini verecektir ve maçı da son basketleri bakarak bir iki sayıda da olsa kazanabileceklerini düşünüyorum.

0

maçın bir kısmını izledim galatasaray bugün sıfır konsantre ile sahaya çıkmış çok kötülerdi taraftar ve hakem desteklerine rağmen maçı kazanamadı

0

galatasaray afyon belediye basketbol maçı sonucu uzatmalarda afyon belediye galatasaray takımını yendi. oynadıkları oyuna geldiğimiz zaman galatasaray gerçekten afyon belediye basketbol takımına karşı oynadığı oyunu pek fazla beğenmedim.galatasaray takımı bir de taraftarı önünde oynadı ve buna rağmen kendi sahasında mağlup ayrıldı. normal süresi berabere biten maçın uzatmalarında daha çok çekişmeli gittiğini izledim. afyon belediye basketbol takımı uzatmalarda son dakikaları 4 5 sayı önce girerek maçı aldığını garantilemişti zaten.gerçekten güzel bir oyundu iki takımı da tebrik ediyorum.