0

soru sorarak elde edilen kazan 2 kuruştur. 2 kuruş az olsa da soru sormakrsn ziyade cevap vererek özellikle uzun cevaplar vererek de güzel kazanç sağlıyorsunuz. soruları hızlı biçimde sorarsanız da kazancınız zamanla kurul şeklinde artacaktır. soru sormak kısa olduğu için genelde soru sormanın kazancı daha düşük daha aktif okursanız belki daha fazla da kazanç sağlanabilir. ben genelde cevap vermeyi seçtiğim için çok fazla soru aklıma gelmediği için soru sormaktan çok cevap verme konusunda kazanç sağlıyorum.

0

soru sorunca sanırım 2 kuruş veriyor cevaplardan para kazanılmıyor , ilk önce cevaptan kazanılsa ne saçmaymış dedim ama düşününce herkes sadece soru sorar ortalık aynı sorunun farklı versiyonlarıyla dolar doğru düzgün cevapta vermez kimse ,sitede geliştirilebilir o kadar çok şey var ki ne güzel alt yapı oluşmuş aslında ,bir bildikleri vardır diyip umarım yeniden kazandırmaya devam ederler diyorum.

0

soruya gelen cevaplardan para kazanamıyorsunuz.bu bir kere doğru değil.soru sormaktan iki kuruş para kazanıyorsunuz.cevaplarda ise cevabın uzunluğuna göre değişiyor.on satır gibi yazarsanız yaklaşık 9-10 kuruş alırsınız.ama kopya ve saçma cevaplar olmaması gerekiyor. sorumani böyle cevapları siliyor çünkü.

0

burda yanlış bilgiler görüyorum. sorulara verilen cevapların bize bir getirisi yoktur. soru başına 2 kuruş alırsınız bir sorudan daha fazla kazanma şansınız yok. sorulara vereceğiniz cevaplar uzunluğuna göre kazandırır. cümle başı bir kuruş gibi düşünün bunu da uzunluğa göre kazanç değişir. fakat sorularda kazanç sabittir.

0

bunu kazanç bölümünden sorun başına gelen cevaba göre kazançta ne kadar artış var ona bakarak değerlendirebilirsin.