1

benşm bir kızım olsa adını gülperi, gülsüm, ümmügülsüm adlarını koyardım.

0

kız arkadaşımla bunu enine boyuna düşündük. ve eylül koymaya karar verdik allah nasip eder de bir kızımız olursa. ancak sevgili kız arkadaşım bunu çevresindeki herkese anlattığı için artık kimin önce çocuğu olursa ismini eylül koyacak maalesef. gerçi bende şimdi buradan söylüyorum ama siz zaten benim etrafımda olan ve görüştüğüm insanlar değilsiniz. o teyzelerine bile anlatmış. şimdi biz evlenmeden bir çocuk yaparlarsa al başına belayı. kız isminde anlaştık da oğlan isminde bana çok sıkıntı veriyor. ben idris olsun istiyorum o buna karşı çıkıyor. gerçi şu son zamanlar ikna oldu gibi sevmeye başladı ismi ama hadi bakalım hayırlısı. sabrınız için hepinize çok teşekkür ederim.

0

ortak isim koyma daha iyi tabi ama aklımda birkaç isim var kız çocuğu için. aylin, ece, esila, özlem gibi isimler olurdu sanırım koyacağım isimler. şimdiki ailelerin koydukları isimleri pek beğenmiyorum çünkü.

0

o kararı eşime bırakırdım ve onun önereceği isimleri onaylardım veya reddederdim sadece. bizzat isim koyma kararının bende olmasını pek sevmen

0

mine olabilir mesela yada esra

0

kızım olsa adı tuana veya hira nur olurdu .