0

kızım olursa eğer ismini nisa koymak istiyorum nedenini bende bilmiyorum ama bu isim bana bir hoş geliyor.

0

kizim olursa. adink masal koymak isterdim cok sewdiğim istediğim bir isik umarim istediğim olur.

0

kızım olsa dedemin ölmeden önce bir isteği vardı.1 hafta öncesinden lila olmasını istemişti bende tabi ki onu dinleyerek allahta nasip ederde kızım olursa adını lila koymak isterim.

1

kızım olsa idi adı kesinlikle zeynep, olacaktı. benim iki oğlum var.. her ikisinde de cinsiyetlerini öğrendiğim 4 ncü aya kadar dilimde hep "kızım olacak adını zeynep koyacağım" cümlesi vardı..
hele ki, ilk oğlumun cinsiyetini öğrendiğim an hep derim kız beklentim var ya içim bir an cız etmişti. ama an'lık bir şey ve oğlun olacağını öğreniyorsun geçiyor tabii. iki oğlumda da dediğim gibi kız beklentim vardır. ikinci oğlum 3 aylık iken hamileydim ve doktor bana ikizlerin olacak dediğinde dedim ki işte nurdan kız kız dedin durdun al sana iki kız dendi. ama o günlerde işimden istifa etmişim, tek maaş eşimin, ev kira.. büyük oğlum da daha 7 yaşında bile değil.. olmayacaktı.. doktorum da bizi tanıyan biriydi.. bana yapamazsın nurdan zor olur senin için dedi. istersen birini alalım diğeri kalsın dedi.. bunu da yapamazdım.. en büyük vicdan azabım bu olsa da.. yıllar içinde unuttum gitti.. ama benim çok sevdiğim bu ismi bana büyük oğlum hediye etti. bir gün kolundan tutup kızımı bana getirdi. anne sevdiğim kız evleneceğim dedi. ve sıkı durun;
adı zeynep idi.. şimdilerde 3 yıllık evliler. ve hep derim benim 3 evladım var şimdilik.. ve kızımı bir tek doğurmadım yani, o kadar çok severim..
ve evren bana mesajını verdi.. işte zamanı.. bekledin sabrettim karşında zeynep dedi..
:)