0

ali koç benimle birlikte tüm taraftarının artık isteği olan ersun yanal isteğini geri çevirmedi.ve ersun yanal'ın takımın başına getirdi bana göre çok güzel bir karar aldığını düşünüyorum. çünkü baktığımızda bu takımı bir yabancı daha hoca gelirse gerçekten daha çok katılacağını düşünüyordum. ersun yanal bu takıma geldi ve cuma gününden itibaren kısa bir süre takımla antrenman yaparak erzurumspor maçında takım hazırladı. baktığımız zaman ilk yarı tek kale bir futbol oynayan fenerbahçe 2. yarı sahada yoktu. ve maç beraberlikle sonuçlandı. bana göre ersun yanal bu sene güzel transferler yaptırırsa takımı kesinlikle bu takımı üst sıralara doğru çıkarabilecek bir teknik direktör dur diye düşünüyorum. çünkü 2014 senesinde ersun yanal'ın ile daha kaliteli bir kadro bulunuyordu. bu kadroyla bence ersun yanal pek ileriye gidemez ancak istediği transferleri alırsa kesinlikle ersun yanal istediği sıralara doğru ilerleyebilen bir hoca olduğunu biliyorum. umarım fenerbahçe ara transfer döneminde güzel transferler yaparak ligdeki durumunu daha iyi bir duruma getirebilir.

0

fenerbahçe bence bir türk teknik direktörle toparlanabilir. ancak oyuncular kendilerini maça motive edemiyor her maç yenilceğiz korkusuyla cıkıyorlar. biraz cesaret ve inançla fenerbahçe takımıyla üst sıralara çıkabilceğini düşünüyorum.

0

bütün kadroyu atıp yeni bir takım oluşturmaları lazım o ne öyle takımın içinde düşman gibiler adam kendi adamına pas atmak yerine karşı takımın oyuncusuna pas atıyor neredeyse

1

fenerbahçenin iyileşmesi için bir an önce kendilerini toparlayıp odaklanmaları lazımdır.ve takımı güzelcene ayarlayıp güzel bir kadro yapıp çok büyük başarı ile sahadan galibiyet ile çıkmalıdırlar.