0

ülkemizde kesinlikle adetin olmadığını düşünüyorum. cünkü pek çok insan iş bulma konusunda sıkıntı yaşıyorlar ve çoğu insan torpille işe giriyor. yani bu devirde dayin varsa işe girersin .benim abim aldı 7 yıldır atanmayı bekliyor kpss'den abim engelli olduğu için ekpss'den kura ile başvuruyor fakat kaç yıldır atanamıyor .madem bu ülkede adalet varsa öncelikle onlara iş vermeliler ve burada çok torpil oynuyor yani bide bazı insanlar haketmediği makamlara kısa sürede geçiyorlar. mesela doktor öğretmen çocuklarına burs veriliyor ülkenin o kadar sefillik içinde yaşayan öğrencisi varken onların bursa ne ihtiyacı var. hele suriyeliler onlar sağdan geliyor onlar heryerde is buluyor ,sagliktan yararlanıyor boş beleş burs alıyorlar yani burda adalet nerde sorarım size.

1

hiç bir şey düşünmüyorum çünkü adalet diye bir kavram yok artık bitirdiler 2012 yıllarında bu akpci mi bu fetullahcı mı diye ayrım yapılıyodu şimdi sadece akpci mi diye ayrım yapılıyor

1

adalet sistemi bana göre yetersiz bence bana göre söylüyorum yanlış anlamayın.mesela bu tecavüzcülere veya çok büyük suç işleyenlere mutlaka idamın getirilmesi lazımdır.çünkü bu gibi suçların bir özrü bir yılı felan olmamalıdır.direk bunları idam ettiriceksin kurtulucaz.