1

günümüzde gülse birsel ve ezgi mola'nın ciddi bir yükseliş içerisinde olduğunu ve kadın komedyen açığını kapattığını düşünüyorum. demet evgar'ıda komedi konusunda çok başarılı bulurum. tabii demet akbağ artık bu konuda kendini ispat etmiş olmasına rağmen, tecrübesini ve başarısını güncellikle harmanlayarak halen filmlerde bizi güldürmeye devam etmektedir.
altın kelebek ödülünde hiçbirisinin adının geçmemesi ve ödülün pınar altuğ'a verilmesini oldukça yadırgadım. bu yüzden benim için taraflı bir ödül töreni olmuştur.

1

demet akbağ kesinlikle diyebilirim . eyvah eyvah serisi ve bir çok projede yer almıştır .

1

ben çok başarılı kadın komedyenlerimiz olduğunu düşünüyorum.
-bunların piri bence demet akbağ ama sonrasında o kadar güzel yetenekleri gördük ki izledikçe..
aklıma gelen isimleri sayarsam..
-gülse birsel zaten hepimizin bildiği isim oldu..en son aile arasında filmini düşünün 5 kere izler mi insan.. izler yani ben.. 3 kere sinemaya gidip izledim.. televizyonda da hatta en son geçen perşembe günü izledim verdiler de..
-birden aklıma yasemince geldi.. :) yasemin yalçın, sürahi hanım rolünü herkes hatırlayacaktır.
-ayşen gruda ne güzel filmleri vardır. hababam sınıfında da sevmiştik.. saf kalbi temiz rollerdir hep oynadıkları.. ben kötü karakterde hiç hatırlayamadım onu.
-oya başar, rahmetli levent kırca ile az ile ne güzel skeçleri, oyunları vardı..
irem sak bayılıyorum ona..
aylin kontente bir de meltem yılmazkaya son üçünü güldür güldür showdan herkes zaten biliyor ve izliyordur. ezgi mola'yı bile sayabiliriz..şahanlı filmlerdeki güldüren rolleriyle.
çok yetenekli kadınlarımız var bu alanda ve her alanda sinema ve tiyatroda.