0

hemencecik inanmam. çıkarımı düşünürmüş gibi yaparım sorun yaratırsa çıkarcı olduğunu anlayıveririm.

0

insanına göre değisir gerçekten gözü parada değilse helal olsun derim ama laftaysa o insandan uzak dururum ve öyle insanlardan hoşlanmam.

0

benim gözüm parada değil insanların sadece gülüyorum. çünkü böyle insanlar sadece sevgili mutlu olacaklarına inanıyorlar. evet sevgi gerçekten önemlidir. fakat para yani maddiyat olmayınca sıkıntılar başlıyor. sıkıntılar başladı için, aradaki sevginin azalıyor hal böyle olunca aradaki sevgi de azalıyor ailede kopukluk başlıyor ve bu boşanmaya kadar gidebiliyor. bir ailede sevgide olacak saygıda olucak maddi imkanlarda olucak.

0

gozu para da olmayan insanlarda var bunun farkindayiz,ama boyle bir kisilige denk gelmek biraz zor :) ayrica tamam hersey para degil ama bir cok sey artik para maddiyatla bagdasiyor..

0

aslında böyle bir tanımlama yapmak bile para ile olan ilişkisini gösterebilir kişinin. bilinç altındaki paraya ulaşma isteğinden kaynaklanıyor olabilir bu söylem.

ancak yine de kişiye ve duruma göre değişir. genel olarak bu sözü kullanan herkesin parayı sevdiğini ya da aslında gözünün parada olduğunu söyleyemeyiz.

0

inanmam. nasıl davrandigina ve nasil yaşadığına bakmam lazım önce.