1

bir sürü cevaplanmamış soru var, ayni zamanda benim bilgi içerikli sorularıma cevap yok?

bilgi içerikli sorularıma cevap yok,bir espri içerikli sorduğum soruya cevap geliyor o da eleştiri içerikli hani neden cevap yok bilgi icerikli sorulara .olumsuz yorum atanlar.

13 cevap
0

sorumani sitesini bir internet sitesini bloğunda görmüştüm tabii o zamanlar bu işlerle pek uğraşmıyorum ama ödeme kanıtı ile koymuşlardı ve çok güvenilir bir site diye övüyorlar da başka bir siteden gördüm referans ile görmedim ama şu anda arkadaşlarıma referans ile tavsiye etmeye çalışıyorum birçok arkadaşım da bu siteye üye uğraşıyorlar ilk ödememi alamadım ama daha da uğraşıyorum bakalım zaman ne gösterecek bu siteyi çok sevdim yaşasın sorumani kolay yoldan para kazanıyorum oturduğum yerden çok iyi bir şey boş zamanlarımı değerlendiriyorum

0

bilgi içerikli sorulardan daha çok yoruma açık sorular revaçta, bilgi içerikli sorularda fazla metin yazamıyorlar ama yoruma dair olunca yaz babam yaz.

0

bazı arkadaslarimiz sordugu sorulari kendileri bile bilemiyor o kadar sacma sorular soruyolar yani,mantıklı cevapları olcak sorular sorsalar herkes hem bilgi sahibi olur hemde para kazanilir.çoğu sorular hep internetten bakip kendi fikrimizle cevaplardak ancak ordan para kazanaliyor mantikli yada merak a dayalı sorular soran çok ax kişi var

0

yani ben kendi adıma konuşacak olursam. normalde ben bilmediğim soruları cevaplamıyorum. çünkü internetten araştırmak istemiyorum. yani özetlemek de bana göre kopya içerik oluşturmak ondan dolayı ben her zaman kendi fikrimi sunacağım soruları cevap vermeye daha çok odaklanıyorum. bence en doğrusu da bu en azından bildiğim sorular ve en azından kendi mantığınla hareket etmiş olurum, kopya çekmemiş olurum ama diğer insanlar da eminim ki; benim gibi düşünüyor. normalde evet araştırmak iyi ama başta da belirttiğim gibi araştırdığımda da bana kopya içerik gibi geldiği için ben ondan dolayı google'dan falan bakmıyorum. böyle normal soruları cevaplıyorum en azında uzun cevaplar da vermiş oluyorum ve kazancım biraz daha yüksek oluyor.

0

yani bence şuan iki kat kazanç yarışması oldugu için insanlar uzun uzun yorum yapacağı soruları aramakta o yüzden de kimse bilgi içerikli soruları cevaplamıyor. ama ben önüme gelen bildiğim bütün soruları cevaplamaya çalışıyorum. yani bütün sorular cevaplanmalı amaa insanlar vakit kaybetmemek için kolay sorulara kaçıyor. bence sende kafaya takma .

0

ben hani asla bilmedigim sorulara cevap yazmam baskası ne yazmıs bende ona bakrak yazıyım yok benım kafam hangısıne calısıyorsa hangısınde bılgım varsa o konuda yazar vede bılgılendırırım karsımdakı kısılerı zaten baska sekıl yapsam hem zaman kaybı hemde bosa kurek sallamıs olurum ben kendım hangı sorularda ıyı ısem sorularada o sekilde cevapliyorum.

0

bilgi icerikli sorularda araştırma yapmak lazım fakat kolay sorularda uzun cevaplar verilebilir ve zaman kaybı olmuycagından dolayı birde kolay sorular tercih edilir sende kolay sorular sorup daha fazla cevap alabilirsin ve iyi olur az da olsa

0

insanlar sorularda fikir sahibi olmadığı için pek cevap vermiyorlar böyle daha kolay basit sorulara yöneliyorlar. birde iki kat kazanç aktif olduğu için uzun cevap vererek daha fazla kazanmak için daha kolay konulara girip uzun yazarak para kazanmaya çalışıyorlar. 31 ocaktan sonra bu durum biraz daha değişecektir diye düşünüyorum. insanlar kazanmak için neredeyse her soruya cevap vermek isteyeceklerdir. şu an zaten sorumani cevaplanmamış sorular için yeni soru oluşturmayı devre dışı bıraktı. soru acamiyoruz sadece cevap verebiliyoruz. yönetim aktif iş başında ve buda bu sitenin kalitesini gösteriyor. bosvermislik yok anlık olarak takip ediyorlar. umarım telefon için uygulama cikartilar ya da bu şekilde de devam edebilir ama çizgi bozulmadan. kaliteli bir site.

0

simdiii.. ben kendi acimdan soyleyeyim. suan sitede malum iki kati kazanc var ya. :) bende uzun cevsp yazabilecegim sorulari aramaktayim. cunku ne kadar uzun yazarsam benim kazancima ekstra kazanc demek. :) o yuzden pek bilgi sorularina gitmiyorum ben. cevabini bilsem bile. :) ve bazi sebeplerden dolayi, banlanma gibi durumlarla karsilasmamak icin de bilgi sorulsrina girmemeye calisiyorum. arada soru bulamazsam ve kazanmak icin girdigim sorular oluyor tsbi. olmuyor degil. :) benim bilgi sorulsrina girmeme sebebim bundan. :)

0

bilgi içerikli sorulara araştırma yapılarak cevap verileceği için zaman kaybı olmaması açısından ayrıca kopya içerik konusunda uyarı almaktan korkulduğu için genellikle daha kolay cevaplanabilecek sorulara yönelme oluyor.

1

valla anlam veremiyorum bazen kendi sorularımı kendim cevapliyorum. yani bir espri sorusu soruyorum ona da linç eder gibi cevap yaziyorlar çok ilginç.

0

yanlış cevap verilmesinden daha iyidir diye düşünüyorum ayrıca bilgi içerikli sorulara cevap verebilmek için bilgili insanlar gerekiyor sitede de çoğu insan araştırma gereksinim duymadan cevaplar yazıyor.

0

benimde genellikle bilgi içerikli sorularıma ya yanlış ya da saçma cevaplar geliyor.