2

sorumani'den ödeme alamayacağını düşünen var mı?

kesinlikle ödeme yapılıyor. bu sabah ödeme talep ettim saat tam 13:00 de ödeme hesabımdaydı.

15 cevap
1

siteye bir güvensizliğim yok ödeme konusunda ama artık ödeme eşiğine geleceğini düşünmüyorum sadece. iki kat kazanç bitmeden ödeme eşiğine gelip, sitede para biriktirmeyi düşünürken yine ödeme eşiğine gelmeden iki kat kazanç bitti. artık çok zorlanıyorum yaz yaz rakamlar yerinde sayıyor. ödeme eşiğine gelsem almakta zorluk yaşamayacağımı biliyorum ama bir gelsem.

0

yani herkes bu siteyi çok övüyor güven konusunda ve gerçekten bende güvenerek bir azimle geldim bakalım nasıl olacak . inşallah hepimiz ödemesini alır ve herkes emeğinin karşılığını alır diye düşünüyorum.

0

benimki iptal edildi nedense anlayamadım

0

bi umut çözüyorum bakalum umarım alabilirmm

0

alacağıma dair bir umut var ve inşallah umudum kirilmayacak şu 25 tl yi yapsak ta bir baksak acaba veriyorlar mi diye ben güveniyorum herkes çok övüyor şimdiye kadar herkes cok ovuyor bakalim ne olacak gerçekten verirler bence yoksa simdiye kapatilirdi diye düşünüyorum. hak edene hakkını versinler bence ki eğer vermeyeceklerse bu siteyi niye açtılar yani

0

bununla ilgili gerçekten çok fazla soru geldi ve o soruların altına hemen hemen hep cevap verdim sanırım artık ödeme alamayacağını düşünen yoktur çünkü ödeme alınıyor ödeme talebinde bulunduktan bir gün sonra hatta para hesabınıza düşmüş oluyor bu konuda hiçbir endişeniz olmasın ben bizzat ikinci ödememi aldım ve herkese tavsiye ediyorum bizim de böyle bir korkunuz olmasın herkes hak ettiğini kesinlikle alıyor.sorumani konuda gerçekten çok başarılı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

0

ödemeyi alanlar hemen aldıklarını söylüyorlar bence de güvenilir ben henüz almadım

0

ben bugün ilk ödememi 26 lira olarak aldım.ödemeyi dün istemiştim,teşekkürler sorumani ödeme yapılıyor

0

bence yatırıyolar parayı ben güveniyorum siteye şu an benim ödeme talebimi inceliyorlar umarım bir sorun çıkmazsa bende 25 tl kazanmış olucam.

1

ödeme alacağımı düşünüyorum fakat ödeme almak için gerekli olan 25 tl'yi biriktirebilecek miyim bilmiyorum. çok az miktarda artıyor kazançlar maalesef..

0

ödeme alırım diye düşünüyorum ama banka kartım yok bu yüzden yeni ödemesi yöntemleri gelmeli ininal, mobil ödeme olabilir.

0

şimdilik alamayacağımı düşünmüyorum da ödeme alacak kazancı yapabileceğimden emin olamıyorum pek

0

valla benim suan param birikiyor odeme alamiyacagimi dusunmuyorum.cogu kisi odemesini aliyor :)

0

aklında öyle soru işareti olanlar kesinlikle rahat olsunlar. kesinlikle ödeme yapılıyor hem de çok hızlı bir şekilde yapılıyor. bu sabah ödeme talep ettim ve öğlen saat tam 13:00 de para hesabıma düştü. gayet güvenilir bir site. teşekkürler sorumani ailesi.

0

ben talep ettiğim ödemeyi çok kısa sürede aldım. diğer kullanıcıların da tecrübeleri aynı yönde. sohbet bölümünde sorumani hesabıyla da tanıştım. ödeme yapılmayacağı yönünde bir kanaat kesinlikle oluşmadı bende şahsen. o nedenle güvenilir bir yerde olduğumuzu düşünüyorum. umarım site gittikçe sağlıklı ve iyi şekilde büyür ve kurucular da hedeflerine ulaşır. biz de bizden sonra gelecek yazarlarda şimdiki düzen ve huzur içinde yazar, öğrenir, eğlenir ve para da kazanırız. teşekkür etmek lazım sitenin kurucularına ve yönetimde emeği geçen herkese.

teşekkürler sorumani. :)