0

yani şu fani dünyada bence kimse kimseyi anlayamaz.. tamam insanlar bazı insanlar yani kötü gününde yanında olabilir ama seninle yaşadıklarını bilemez bir de beni anlayan insan yok yani ben gerçekten de çok farklıyım, beni kimse çözemiyor nedense ben bile anlamış değilim. zaten çözmesinler de ben her zaman kendim olmuşumdur. her zaman insan kendi halinden kendini anlar başkası onun halini anlayamaz ben böyle bilirim böyle de söylerim.

0

şu fani dünyada beni anlayan bir kişi var oda sevdiğim herderdimde yanımda oluyor en kötü günlerimde yanımdaydı halada yanımda olmaya devam ediyor umarım herkesin yanında olan ve derdini anlayan bir sevdiği olur çünkü gerçekten çok güzel bir şey icinizde bir şey tutmuyorsunuz her şeyi sevdiğiniz insanla paylaşıyorsunuz ve beraber ortak noktayı buluyosunuz örneğin bir şey eksik o tamamlıyor ondan bir şey eksikse sen tamamlıyorsun bence çok hoş ve mutluluk verici bir şey allah herkesi sevdiğiyle bir yuva kurmaya nasip eder inşallah.

0

şu fani dünyada bizi tamamen anlayan biri yoktur. kimse aklımızdan geçenleri okuyamaz . bu yüzden de ne kadar anlasalar da tamamen kimse anlayamaz .

0

hakikaten öyle biri var mi y ben niye öyle birini göremedim simdiye kadar beni hiç kimse anlamıyor.çok saçma ben bul kendimi ne yapmak istediğimi anlayamıyorum ki.bazen sıkılıyorum bazen iki dakika sonra mutlu oluyorum bazen aglayasim geliyor hatta birkeresinde gülerken aglamistim çok saçma bir şekilde.bende ne olduğunu anlamıyorum .ben niye böyle biriyim onuda bilmiyorum.ikizler burcu olduğum içindir belkide ruh halim sürekli değişiyor benim hemde sürekli değişiyor değiştiği için için sıkılıyorum.