0

varya tamda zamanında gelen bir soru, hemen anlatayım :
arkadaşlarımla birlikte takılıyorduk öyle. sonra 15 temmuz meydanının o taraflara doğru gittik. işte oralarda falan takıldık ondan sonra olivium'a gidip sinema filmi izleyecektik. ondan sonra tam sinemaya girecekken herkes tam girecekken tam sinema merdiveninde çıkıyordum ki ayağım merdivene takıldı ve yere düştüm. millet yanımdan geçerken full bana bakıyordu. inanılmaz fazla utanmıştım film boyu kimseyle yüz yüze bakamamıştım kendimi saklamıştım resmen. ama aklıma geldikçe gülüyorum hala :d.

0

sanırım kısa zamanda en utanç veren olay bana kız arkadaşım ile sarılıp öpüşürken babam ve annem tarafından görülmem oldu 3 gün eve gidemedim arkadaşım da kaldım o olay beni çok utandırmıştı hala aklımda geldikçe ailemin yüzüne bakamam ve kızarırım.

0

küçükken hatice teyzemin bilgisayarını bozdum. ve bunu hatırlayınca biraz utanıyorum.

0

en utanç verici pozisyonum lise zamanlarında kış aylarında kar yağdığı için yerin tamamen bulandığı için. ayağım kaymıştı milletin içerisinde düştüğümü hatırlıyorum gerçekten çok utanmıştım.

0

şuana kadar utanc duyualacak bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. muhtemelen böyle bir şey yapmamışımdır.o yüzden bu soruya cevabım başıma gelen hiç utanç verici bir şey olmamıştır. allahıma sonsuz sükürler olsun.

0

çok şükür hiçbir zaman başıma utanç verici bir şey gelmedi ,yani rabbime binlerce kez şükürler olsun hiç öyle bir şey yaşamadım inşallah da yaşamam yani.

0

kalabalık ortamda gaz çıkarmamdı çok utandım

0

kalabalık bir ortamda istek dışı gaz cıkarmamdı. çok utanmıştım