0

bu benim daha önce aklıma gelmişti. gerçekten böyle bir şey olsa süper olur. hem sitenin popülerliği artar, hemde yöneticiler daha çok kazanmış olur insanlar akın akın gelir bu siteye.

0

cevaplardan kazanç elde ediliyor zaten. cevap yazarsan kazanç sağlarsın. ama senin soruna yazılan cevaplardan kazanç sağlama gibi bir düşünceniz varsa bir an önce silin. zaten cevap yazılmıyor sorulara. herkes soru sorma peşinde. eğer birde soru sahibi sorusuna verilen cevaplardan da kazanç sağlarsa hiç cevap yazan olmaz neredeyse.

0

cevaplardan da kazançlar geliyor.. gelmiyor mu anlamadım ama ben bugün bir şeyler yapmaya çalıştım yeni üye sayılırım bir sürü soru cevapladım güzel bir şeyle bitiririm sanırım günü .

0

evet keşke öyle bir şey olsa cevap yazdığımız zaman biz kazanç sağlıyoruz ama soru sorduğumuz zaman başkaları o soruya cevap verdiğinde de kazanç sağlamış olsak keşke böyle daha güzel olurdu birde 2x kazanç sistemi gelse keşke. baya zaman oldu bir süre idare ederdik güzel olurdu böyle çok zaman harcamak durumunda kalınıyor malesef ki.

0

evet gayet güzel olur bence hem daha eğlenceli olur.insanlarda biraz daha istek olur bu sayede sorumanide gelişir ve iyi yerlere gelir diye düşünüyorum.

0

cevaplardan daha fazla puan kazanılıyor tahminimce. soru bir cümleyle yeterli oluyor. ama cevap istediğin kadar yaz yüksek puan topla. o yüzde cevap yazma zamanını iyi değerlendirmek gerekir.

0

evet sorduğumuz sorulara verilen cevaplardan gelir elde etsek çok iyi olurdu.

0

tabii ki de herkesin isteyeceğini düşünüyorum böyle bir uygulamanın. ama şu anda yeni yeni özellikler geldi için siteye bu da biraz zaman alacağını düşünüyorum.inşallah kısa bir süre içerisinde bu da olacaktır.

0

hic fena olmaz sorumani keske sesimizi duysa :)