1

artık sorulan sorulara gelen cevaplardan da para kazanılması gerektiğini düşünüyorum. görüşleriniz nelerdir?

kötüye kullanımla ekip üyelerinin başa çıkabileceğini düşünüyorum. bu şekilde kaliteli soru sormak da teşvik edilebilir diye düşünüyorum.

16 cevap
0

sitenin reklam geliri yok sanırım bu yüzden bize ödenen paralar ceplerinden çıkıyor bu durumda daha fazlasını beklemek ahmaklık olacaktır .

0

bence çok iyi olur her yoruma 1 kuruş alsak iyi

0

kesinlikle gelmesi gereken özelliklerin 1.si bu olması lazım yöneticilerin bu soruyu dikkate alması lazım.

0

olsa baya iyi olur kazancımız daha fazla artar

0

en ilginc en komik en bilimsel cevapları oylayıp kazancimizi arttirabilmeliyiz bence

0

herkes soruyu yanlış anlamış ama ben anladığımı söylim soruyu soran arkadas diyor ki bizim sormuş olduğumuz sorulara gelen cevaptan da kazançlar olsun bence mantıklı nedeni ise;kaliteli sorulara sorarsan sorumani bunu altin soru yapıyor ve bildiğiniz üzere altın soruları herkes daha çok cevaplıyor yani sadece ben kazanayım demiyor.tabiki soruya cevap verenlerde kazacak ama yapılan her cevap için soru sahibide kazanabilir mantıklı bende eğer böyle bişey olursa kimse saçma sapan sorular sormaz altın soruya dönüşebilecek sorulara yönelir.ben çok mantıklı buldum valla bence olabilir.

0

çok iyi olur hem güncel şeyler sorulur.hem kaliteli sorular artar

0

evet az da olsa bir kazanç sağlamalı. sonuçta sorduğumuz bir soru çok cevap alıyorsa bunun bize de bir katkısı olmalı.

1

bak senin düşüncen öyle olabilir ama senin soruna gelen cevaptan anca cevap veren insanlar kazanır ve bu kadar doyumsuz olmayın gerçekten insan biraz anlayışlı olur dün ben sorumani'ye konuştuk gelirleri yok reklam yok insanlar ceplerinden para veriyor. adamlar biz kazanalim diye elinden gelen herşeyi yapıyor bizlere sürpriz yapıyor. yarışmada düzenliyor. daha ne yapsınlar bu hangi sitede var soruyorum sana kardeşim böyle bir ekip kazanç hangi sitede var? gelirleri yok daha reklam almadılar kendi cepten vere verede kalmaz hazir parayla yurmez bu işler bizlerde istemek yerine destek olalım zaten onlar tüm güzelliği bizlere yapıyorlar.

1

ben yanlış olacağını düşünüyorum. çünkü senin soruna bir üye cevap yazarsa hep kısa cevap verir, sırf benim cevabımdan para kazanacak diye. birde bu olay olursa gruplaşmalar çoğalır sen benim soruma cevap vermezsin arkadaşlarının sorularına cevap verirsin. bu olacağı kesindir. sen bir uzun cevabında ne kazandıysan o kazandığın para kadar soru soranın hesabına ek kazanç olacağından dolayı kimse cevap vermez, herkes ek kazanç gelsin diye sürekli soru sorar ve bir çok soru cevapsız kalır.

0

evet soru kalitesini ve katılımı arttırır sadece soru sorup artarda soruları döşeyip para kazandım demek bence emeğe girmiyor.

0

bir soru sorduğunda ne kadar ücret geliyor ?

0

bence de hem soru kalitesini artırır insanlar daha fazla cevap için kaliteli aorular sorar

0

evet kesinlikle böyle bir şey olması lazım. bu durumda herkes ilgi cekecek saglıklı sorular sorar. buda sayfanın kalitesini yükseltir

0

kesinlikle katiliyorum sorulara gelen cevaplardan da belli bir % oraniyla kazanc verilse cok iyi olur

-1

çok mantıklı. emeğimizin hakkını almamız lazım.