0

sorumani sitesi 2018'in son çeyreğinde kurulmuş ve kısa zamanda geniş bir kullanıcı kitlesi oluşturmuş bir sitedir. kopya içerik ve kurallara aykırı davranışlar sergilemeden kazanç elde edebileceğiniz bir platformdur.

siteye üye olduktan sonra sorulan sorulara cevap vererek kazanç elde etmeye başlarsınız. 60 cevaptan sonra soru sormaya başlayabilirsiniz. sorular sabit iki kuruş kazanç getirirken, cevaplardan alacağınız kazanç cevabınızın uzunluğuna göre değişir.

soru ve cevaplarınız onay beklemeden anında yayınlanır ve kazancınız anında kazancım kısmında görülür. sağ üst köşedeki kazanç sekmesinden referans linkinizi üye yapmak istediğiniz kişilerle paylaşır ve bu linkle siteye üye olmalarını sağlarsanız, onun kazancının yüzde yirmilik bir kısmı sizin kazancınızı da anında yansır. referanslarınızı da kazançlar sekmesinden detaylı referans incelemesi diyerek takip edebilirsiniz. kullanıcı adlarının üzerine tıkladığınızda onların profillerini de görebilirsiniz.

25 lira ödeme eşiğine geldiğinizde ödeme talebi oluştur kısmında ödemenizi isteyebilirsiniz. ödemeniz incelemeye alınır ve kazancınızda bir sıkıntı yoksa, soru ve cevaplarınız kurallara uygunsa inceleme sonucunda paranız 3 iş günü içerisinde verdiğiniz ıban numarasına kesintisiz bir şekilde yatar. ödemelerinizde yine ödeme talebi geçmişinden ve ödeme geçmişinden takip edebilirsiniz.

sitede ödeme talep etmek için belirli günler yoktur.
kazançlarınız da kesinti yoktur.
sorumani kullanıcı adından her an site yönetimine ulaşabilirsiniz.
yazdığınız soru ve cevapları kullanıcı adınız olan sekmeden takip edebilirsiniz.
kazançlarınızı kazanç sekmesinden takip edebilirsiniz.
diğer kullanıcılarla mesajlar kısmından mesajlaşabilirsiniz.

şimdilik söylemek istediklerim bu kadar.

0

sorumani sitesi daha çok soru sorarak bira cevaplayarak para kazanılan bir sitedir.eğer uzun cevaplar yazarsak 4 kuruş eğer kısa cevaplar yazarsak 1 kuruş olarak geçer hesabınıza yani fazla geçmiyor açıkçası uzun cevap yazarsak ne kadar o kadar fazla geçiyor hesabımızdan o yüzden uzun cevaplar yazılmalıdır.bu sitede özellikle altın sorular bölümünde daha çok kazanç sağlayabileceğiniz bir yer yüzde yirmilik bir alan burada ne kadar uzun cevap yazarsan o kadar çok fazla para geçiyor hesabınıza açıkçası ben sürekli buradan cevaplayarak uzun cevaplar vererek para kazanıyorum daha fazla kazanırım en azından soru sorarak da para kazanabiliyor aynı şekilde iki kuruş veya bir kuruş olarak geçiyor bu hesaba ben pek tercih etmiyorum soru sormayı ama eğer aklıma takılan bir şey varsa soru soruyorum elbette genellikle cevap vermeyi tercih ediyorum ama uzun cevaplar veriyorum böyle bir site.

0

sorumani bir sor cevap platformudur.
soru sorarak ve cevap vererek kazanç elde edebiliriz.
her soru 0.002 krş’tur.
cevapların uzunluğuna göre cevap ücreti değişmektedir.
en kısa cevaplar 0.001 krş kazanç verir.
site oldukça kolay ve anlaşılır şekilde düzenlenmiştir.
sorumani ekibi oldukça ilgili bir ekip.
bu sıralar, daha fazla kazanabilmemiz adına çok sık yarışmalar düzenliyor.
anlatacaklarım bu kadar.
şuan için aklıma gelen herşeyi anlattım.

0

soru sorarak veya sorulara özgün cevaplar vererek para kazanılabilecek site. kopyala yapıştır içerik üretmek yasak banlanma sebebi. kelime yazımlarına imla kurallarına noktalama işaretlerine uyulması gerekiyor. ödeme konusunda ise ödeme eşiğine ulaşıldığı zaman istekte bulunulduktan sonra hesap geçmişi incelenip uygun görülürse üç iş günü içinde ödeme yapılacağını beyan ediyorlar. ödeme almadığım için burası ne kadar doğru bilmiyorum.

0

soru başı 2 kuruş kazanç elde edersin.

0

kopyala yapıştır yasak. ban sebebi.