0

şimdi öncelikle konuya şöyle başlıyorum;
erkek arkadaşın kaç yaşında ve ilgi alanları neler bunları biliyor musun?
sonra sevgilin tabi hediye seçiminde çok dikkatli olman lazım.. fakat biraz odun bi erkek arkadaşın var ise kendini hiç yorma kenara çekil bi çikolata al geç arkadaşım.

he ama şık giyinmeyi seven biriyse işi gereği ciddiyse takım elbisesine kol düğmesi, veya kravat alabilirsiniz.
spor yapmayı seven biriyse güzel bir ayakkabı ile seslendirebilirsiniz. aynı zamanda yaz vakti ise güzel kısa kollu bir gömlek olabilir.

aksesuar olarak ise saati tercih edebilirsin çok mutlu eder bi erkeği diyebilirim. erkeklerde aslında kaba insanlar olmasıyla birlikte böyle hediyelerle de yumuşatılabilir. yada ikinize aynı baskıda bir tshirt yaptırabilirsin. yada aynı cins pabuç da çok ilgi çekebilir. yada tatil şirketlerini araştırarak 2-3 günlük güzel bir doğa tatili de muazzam bir hediye olabilir. ufkunu biraz daha genişletebilirim istersen parfüm olabilir. dior marka mesela benim çok ilgimi çeker.

ama bu saydıklarımın hiçbirini görmeyecek potansiyelde biriyse hiç bütün yazdıklarım boşa. sadece bir kere sarıl ve geç...

yapacağın başka hiçbirşey kalmaz o saatten sonra dostum.

0

çiçek yüzük baskılı tişört akşam yemeği tatil

0

malesef erkeklere hediye seçimi çok zordur çünkü alternatif az. erkek eğer saat kullanmayı seviyorsa şık bir saat iyi bir hediye seçimidi ancak bütçenize biraz ağır gelebilir. erkek eğer takım elbise giyiyorsa kravat kemer cüzdan takım da alabilirsiniz her bütçeye uygundur. takım elbise için baş harfinden kol düğmeside asil bir seçim olur. bunların hiçbirini beğenmediniz mi son olarak da tespih almayı tercih edebilirdiniz. kuka taşından ucunda isminin yazdığı bir tespih de güzel olabilir veya gümüş bir yüzük üzerinde adı yazan hoş bir hediye olabilir tercih sizin.

0

kıyafetleri ile uyumlu bir saat ve bileklik kombini alınabilir yada giyim tarzına göre bir kundura yada spor ayakkabısı.

0

erkek her zaman çakı çakmak tesbih gibi hediyelerden hoşanır maço ya kaçabilir belki modern se kravat saat alabilirsin cool ise bileklik alanilirsin senin maddi durumuna göre küçük şeyler bile mutlu eder zaten insanı

0

erkekler genelde çiçek veya parfüm almaya çalışırlar. kadınlar da vu hediyelere genelde bayılırlar. ya da süs eşyası da olabilir. tabi alacağınız kişinin özelliklerini yani nelerden hoşlanabileceğii bilmeniz gerekir. bunu biliyorsanız sorun yok.

0

kalbini vermissin bundan daha buyuk hediye var mi olamaz bu yuzden kalbinden geceni ona yap mesela tesbih yap ama sen yap bileklik takiyorsa onu yap olmadi atki or kis geldi

0

erkekler değerli sever senin ne kadar sevdiğin önemlidir. şahsen ben değerli olduğumu bilsen bana yeterli ama illa hediye diyorsanız. zaten sıtandart ya saat olur yada parfümdür yada giyimlerden olur jolede olur :) öyle devam etmekte.

0

bir erkeğe parfüm, saat veya gömlek hediye verilebilir.

0

ben saat almıştım arkasınada tarih ve resmimizi koymuştum çok anlamlı bir hediye kesinlikle çokta beğenmişti o günden beri kolundan hiç çıkarmadı canım sevgilim :)))

0

ben eşimle görüştüğüm zaman parfüm almıştım hala daha kullanıyor

0

saat parfüm ceket gibi şeyler alınabilir zevkine bağlı

0

bu sevgiliniz özellikleriyle alakalı. benim gibi fanatik derecesinde bir futbol taraftarıysa tuttuğu takımın herhangi bir şeyi hediye olarak verilebilir.

0

sevgili olmayın bence. ne gerek var. evlen kocan sana alır her şeyleri. sen olmasan da olur.