0

çikolata benimde sevdiğim en güzel şeylerden birisidir. çikolata yarın kaçta çok seviyorum. çikolata yemeyi gerçekten çok seviyorum. çikolatayı kim sevmez ki açıkçası. çikolata insanın mutluluk veriyor. elmadan daha fazla antioksidan içeriyor. bunlar arasında alzheimer ve parkinson gibi hastalıklara da özellikle çok faydası var. stresi azaltmada yardımcı oluyor özellikle de. çikolata stresten uzak durmaya yardımcı oluyor. insanlar artık gülümüsün özel yaşamlarında stresten özellikle de çok büyük dert yanmadık. o yüzden insanlara açık kendini birazcık dikkat etmelidir. kalp problemleri riskini azaltıyor çikolata.yaşları 50 ila 64 arasında değişen yetişkinin katıldığı bir araştırmanın sonuçlarına göre göre duyduğuma göre bu bilimsel açıklamaya internetten araştırmıştım açıkçası seyrek olarak çıkalım tüketenlerin kalp krizi ve felç gibi resimlerde yüzde yirmi azalma olduğu görülmektedir.internette gerçekten ne kadar doğru bilmiyorum ama bilimsel bir araştırmada için doğruyu kesinlikle vazgeçilmezdir. egzersizlerinizi çok daha etkili hale getiriyor.her gün bir veya iki parça çikolatayı beslenme düzenlerinde ekleyen erkek bisiklet sürücülerinin yaptıkları egzersizin içtiğimi hızlarını arttırdığı görülmektedir. diyabet inmiyor.kadınlar arasında daha fazladır küçük odaya ve alışkanlığı. kadınlar arasında daha fazladır çikolata yeme alışkanlığı.ayda bir kere de az yiyenlere oranla daha az değil olduğu hastalıklara yakalanma oranı daha düşüktür. bu yüzden birkaç koltuk diyabetin başlangıcın gerektirdiği ya da önlediği görülmektedir. kakaolu hem vücuttaki hem de beyindeki kan dönüşsün geliştiriyor. bu da bizden iş değiştirelim bilişsel işleyiş düzeyinin gelişmesine yardımcı olduğu gösteriliyor. mineral yönünden çok zengindir.bitter çikolata kaç sağlığımıza çok fayda sağlayan potasyum ,selenyum ve demir gibi mineraller bunlar bulunuyor. kolesterol azaltıyor.tekniksa değiştirmek için elinden geleni yapıyor cildi geliştirmek için.özellikle de çocukları mutlu etmedi çok önemlidir çıkmadı çikolata.kira anlamda çikolatanın faydaları bunlardır genel anlamda.

0

içinde bulunan seretonin maddesinden dolayı insana mutluluk verir. bitter çikolata kalbe yararlıdır. tadı da harikadır :)

0

kanser hücrelerinin oluşumunu engeller,beyin kanaması riskini azaltır,sakinleştirici ve yatıştırıcı etkisi vardır,kalp krizi riskini azaltır,kolestrolü dengede tutar,bağırsakları çalıştırır,idrar söktürücüdür,enerji verir,öksürük,boğaz ağrısı ve soğuk algınlığına iyi gelir,kandaki şekeri dengeler,inme riskini azaltır,bağırsak kanseri riskini azaltır,her derde deva kısaca :)