0

valla 30 oldu ilk ödememi aldım şu an bir 30 daha yaptım ama bunu ilk seferki gibi yapmicam biriktirecem biraz daha öyle cekecem.

1

başlar da hemen çekeceğim diyordum ama daha sonra vazgeçtim. şimdi de çekmeyeceğim birinsin diyorum . böyle güzel oluyor fazla fazla görünce iyi yani :)))

0

ben 25 tl gelene kadar inşallah 100 tl yapmazlar ama almam 25 tl yi hemen

0

ihtiyacim olmasa çekmek istemiyorum ama şu an için 25 olursa cekicem maleseff

0

25 değilde 30 olunca çekmeyi planlıyorum. tabi o zamana ulaşır mıyım bilmiyorum. merak ediyorum ve heyecanlanıyorum ilk defa böyle bir platforma katılıyorum. bir an önce 25 olsa da çeksem diye düşünüyorum valla.

0

ben de sabırsızlıkla 25 olmasını bekliyorum gerçekten çok merak ediyorum acaba yatacak mı yatmayacak mı diye inşallah yatar çünkü burada az çok emek veriyoruz yani soru cevap diyoruz yazıyoruz soru soruyoruz yani az çok gerçekten de emek veriyoruz ya hani bazen günlük rutin işlerimizi bırakıp burada soru cevaplıyoruz vermezlerse çok haksızlık olur diye düşünüyorum inşallah emeğinin karşılığını verirler

0

ben ikinci kez 25 tl ye ulaştım ve çektim. üçüncü 25 tl ye de çok yakınım onunda yakın zamanda ödeme talebini oluşturacağım

0

şu an için hiçbir fikrim yok. biraz bekleyebilirim de. önce başka çekenleri görmek isterim herhalde. o an ki ruh halime bağlı.

1

çekmeyi düşünüyorum. ödemelerin düzenli yapılıp yapılmadığını kontrol olacak bir yerde. umarım düzenli bir site olur ve nice 25 tl.ler kazanırız.

0

benim 25 tl yi bulmam biraz zaman alacak gibi duruyor :) okuduğum kadarıyla bir kaç kişi 25 tl'yi geçmiş ve başvuru yapmışlar. onların yorumlarını bekliyorum açıkçası. eğer alamadık derlerse bende çekmeyi bir deneyeceğim ama bir sıkıntı yoksa biriktirme taraftarıyım.

0

ben biraz biriktirmeyi tercih edebilirim. ay sonunda alayım. :)

1

illaki çekerim, bekletmenin bi alemi yok bence, biraz da paraya ihtiyacım var bu aralar. inşallah kısa zamanda bi para çekimi yapabilirim de rahat ederim yaa :)

1

sabırsızlıkla o anı bekliyorum kardeş hemen yaocam

1

ben şahsen deneme olsun.diye ilk paramı çekecem böyle bir düşüncem var benim.

1

deneme amaçlı çekecem ilk seferde. sonra da birikim.

0

ilk para çekimim olduğu için çekerim büyük ihtimalle. site güveni açısından. ondan sonra biriktirip topluca çekerim.

0

ben biraz daha fazla olsun diye uğraşırım. çekmişken niye az cekeyim değil mi ama... kullandigim sırada bir ise yarasın cekeceğim para.

1

25 alsam bile harcamam biriktiririm

1

şu an için öyle bir karar vermedim ama genel düşünce bu bir deneme yazılımı mı yoksa gerçekten alan var mı diye illa ki site denenecektir

1

farketmez. burada 25 tl kimseyi zengin de etmez fakir de etmez. önemli olan istikrar