0

yani bu konuda ben sorumani'ye mesaj attım. ben de öyle düşünmüştüm ama sonra sorumani bana kalktı dedi 50 kişi dedi şimdi de cevap veriyor dedi ve 1 sıradaki insan dedi 1000 tane dedi cevap vermiş dedi o zaman dedi haksızlık olmuş olur dedi onun için 20 kişiye kalkıp da dedi 50 tl ödül dedi verilmez dedi yani sen bunu kabul eder misin? diye soru sordu bana yani o zaman gerçekten de hak verdim. bence bu doğru olan bir şey herkes bence daha fazla cevap yapıp o sırada yer alabilir ben onu düşünmeden söylemiştim söyledikten sonra mantıklı olduğunu anladım yani o sırada yer almak istiyorsanız siz de ilk 10 sıraya girip ödülünüzü alabilirsiniz. yani bu sizin elinizde olan bir şey daha 31 aralığa var. mesela bu 10 ilk sırada ben de varım ben kim o sıradan düşüp 20 sıraya da geçebilirim belli olmaz yani bu sizin elinizde olan bir şey kısacası bence hak eden kazanır.

0

bence de daha fazla kişi sayısına bölünürse daha çok kişi faydalanır. çünkü uzun süre de birikiyor bu paralar. hem daha çok kişi de motive olmuş olur.

0

bu yeni başlayan bin türk lirası ödüllü yarışma en az elli kişinin kazancına göre dağıtılsa ve minumum kazanan kişiye en azından yirmibeş türk lirası dağıtılsa daha iyi olur ve sebeplenen ve yarışmaya asılan sayısı daha çok olsa güzel olacak .

0

bence de sorumani.
listeye giren 20 kişiye paylastirin işte en temizi o olur.

2

kesinlikle hatta bence ilk 100 kişiye sadece 10'ar lira verilse. bu bile bizim için iyidir. hem çok kişi yararlanır. düşünürseniz, şimdilerde 10 lira yapabilmek de zor.