0

bence atılmaması lazım üstelik şimdi kimyasal olmayan deterjanlarla bu çözüle bilir

0

çamaşır suyu genelde leke çıkarmak yerine çamaşırları yıpratıyor onun yerine aspirin atmak daha iyi oluyor

0

bizim evde hiç yapılmadı böyle bir uygulama ancak bazı insanlar bu uygulamayı denemiş ve başarılı olmuştur.

0

evet atmalısın benimde daha önce başıma gelmişti deterjan koyduğumuz yere limon suyunu sıkıyorsun biraz ondan sonra leke çıkıyor ama tekrar yıkaman gerekebilir yoksa bazen limon yapış yapış edebiliyor :)

0

evet kızımın arkadaşı yeni aldığım bir elbiseyi keçeli boya ile kıskanıp boyamış eve geldiğinde ne yaptıysam lekeli götüremedim ve limon suyunu denemek geldi aklıma üzerine sürdüğümde lekeler eser kalmadı

0

daha önce hiç deneyeni görmedim ve duymadım. faydalı oluyorsa denemek lazım bence.

0

hayır. şimdiye kadar hiç duymadım. ana bulaşık makinesine atıldığını biliyorum.

0

valla çamaşır olaylarına girmeyince ben anlamam ama herhalde deterjan koydukları yere limon suyu konurlarsa çamaşırları temizleyebilir.

0

ben isyan etmiyorum lekelerin çıkması için limon suyu yani tamam hasretli olabilir ama bilmiyorum yani ben hiç denemedim tuz ve şeker perdeleri güzel beyazlatıyor ama mesela makineye attığında ama limon hiç denemedim.

0

ilginç bir tespit.işe yaradığını söylemişsiniz cevabınızda o zaman denemeye değer diye düşünmeden edemedim.makinaya bir zararı da olmaz limon suyunun.teşekkürler.

0

evet bende denedim biraz ise yariyor ama tam olarak yetersiz .

0

deterjan koyduğumuz bölgeye limon suyu koyup lekeleri kolayca cıkaracağını tespit ettim bu bilgi burada kalıcı olsun diye yazıyorum .teşekürler...