0

türkiye isveç maçını kendi evinde kaybetti ve c ligine düştü bence cok iyi oynadık ancak bir türlu golü bulamadık ikinci yarı isveç takımı daha etkili oynadı ve etkili oyunuyla golü bulup maçtan galip ayrıldı ilk maçta 2-0 dan 3-2 yendiğimiz isvece boyun büktük bence milli takımda emre akbaba yokluğu hissediliyor diye düsünüyorum benim gibi bir çok insan böyle düşünüyordur türkiye lucescuyla yapamıyor federasyonun bunu artık görmesi lazım her zaman söyliyorum türkiyenin başına ersun yanal gelmelidir en azından denemelidir diye düşünüyorum nedense ersun yanal gelirse başarıda kendisiyle gelecektir düşüncesindeyim umarım ersuna yanal gelir ve eski milli takım ruhu geri göner kazanmaya başlarız lucescunun oyun anlayışı artık gerçekten sıkmaya başladı hep aynı oyun tarzı yenilsek bile takımı fazla hücuma çıkarmıyor.

0

türkiye isveç maçı na bakıldığı zaman aslında türkiye'nin gerçekten kötü bir performans sergilediği bir maç olmuştu. kendi evimizde isveç'e karşı kaybettiğimiz ve bir alt lige düştüğümüz bir maç olmuştu. isveç takımının gerçekten kaliteli bir kadroya sahip olduğunu söylememiz aslında doğru olacağını düşünüyorum. türkiye a milli takımı kadrosu gerçekten çok genç bir kadroya sahip olmaları onlar için daha çok yetenekli oyunculara sahip olmalarını gerektiğini düşünüyorum. bu yüzden yetenekli kadroya sahip olabilmeleri için biraz daha zaman ve yılların geçmesi lazım.

0

türkiye isveç maçı hazırlık maçı ve oyuncuları deneyebilmek için yapılacak bir maç olarak görüyorum. pek fazla keyif vermeyecek bir maç olacağını söylemek mümkün özellikle milli takımımız gerçekten kötü oynadığı için maçlarını keyifli buluyorum. büyük ihtimalle de yenileceğimizi düşünüyorum.

0

inşallah türkiye yener yani yenmesini isterim ne yalan söyleyeyim ama sanki berabere kalacakmış gibime geliyor diyebilirim.