0

isviçre belçika maçına baktığımız zaman aslında isviçre takımının kadrosunun pek fazla güçlü olmadığını görebiliyoruz. özellikle forvet konusunda büyük sıkıntılar yaşadıklarını söylemek çok mümkün olduğunu söylemek isterim.bu yüzden de aslında baktığımız zaman belçika takımı gerçekten çok kaliteli bir kadroya sahip ve gerçekten de mükemmel bir potansiyele sahip olduklarını söylemek çok doğru. ben de aslında baktığımız zaman bu maçın çok iyi bir maç olduğunu söylemek isterim. çünkü belçika takımını gördüğümüz kadarıyla avrupa kupası'nda büyük bir iş başarmış bir takım ve gerçekten de kupayı kaldırabilecek bir takımdı. bunu isviçre karşısında da oynarsan arayer isviçre iyi tamam ve paramparça edeceklerini tahmin ediyorum. çünkü oynadıkları oyun her zaman daha bana keyif verici bir halde ve gerçekten de kaliteli bir kadrosuna sahip olduğu için her zaman favorim benim için belçika olduğunu söylemek isterim.

0

ben valla eskisi gibi futbol takip edemiyorum çünkü vardiyalı çalısıyorum ama isviçre çok harika top oynıyor özellikle shaqiri harika bir topçu bence isviçre maçı kaliteli ayaklarıyla kazanmıştır maç kaç kaç bitti bu arada bilmiyorum ama maçtan önce tahmin veriyormuş gibi olayım isviçre maçı 2-0 kazanmıştır diyorum.

1

bu sıralar maçları takip edemiyorum. lakin geçmişte izlediğim maçlardan ve tecrübelerime dayalı olarak isviçre ile belçika arasında oynanacak maçı belçika kazanır diye tahmin ediyorum. bu sene müthiş bir kadroya sahipler. zaten son dünya kupasında oynadıkları futbolla herkesin beğenisini kazanmışlardır. ayrıca geldiği noktada ayrı bir başarıdır. kesinlikle maçı belçika alır diyorum. isviçre milli takımı da çok iyi futbolculara sahip ama belçika'nın oyuncuları daha iyi bana göre. maç belçika'nın galibiyeti biter.

0

isviçre gerçekten güzel oynayan ülkelerden biri. tabii ki belçika da benim çok beğendiğim ülkelerden biri ve oynadığı futbol gerçekten mükemmel derecede. isviçre'nin tabii ki de belçika'yı yeneceğini pek fazla tahmin etmiyorum. çünkü belçika son avrupa şampiyonası'nda gördük ki ne kadar iddialı bir takım. oynadıkları oyun ve muhteşem bir taraftarları var.belçika'nın deplasmanda oynadığı maçları baktığımız zaman genel olarak yenilmediğini görüyorum. büyük ihtimalle isviçre'de yeneceğini zannetmiyorum. bu maçı takip edecem çünkü iki iddialı takımın maçı ve bol gollü bir maç izlemeyi umut ediyorum.