1

benim kokulardan en çok sevdiğim koku gül kokusu dur ben en çok kırmızı gül ve pembe gül kokusunu severim. slında güllerim bütün çeşitleri güzeldir ve çok hoş bir görüntüsü var ve insan güllerin yanından geçerken hafif bir rüzgar geldiğinde güllerin kokusu insanın beyni ne kadar gider o kadar güzel bir kokusu var.

0

beyaz gül temizlii temsil eder kırmızı gül aşkı onun için kırmızı gülleri çok seviyorum bahçemde ektim

0

aslında gülden çok papatyayı severim ama güllerden bahsetmek gerekirse kırmızı gül kırmızı aşkın rengidir beyaz ise saflığı ve masumluğu temsil eder aynı zamanda sanırım ölümü de temsil edermiş burası biraz üzücü ama benim için kesinlikle beyaz gül olur sanırım çok güzel ve asil duruyorlar bana göre bide siyah güller çok asil zarif duruyor insanlar kırmızı güle alışmışlar çoğu kişi kırmızı güle bayılıyor

0

kırmızı gül cünkü zarif güzel kokan sevgi içeren tek kırmızı güldür

0

kırmızı çok güzel ama beyaz gülün görseline bile dayanamıyorum. bayılıyorum bemmbeyaz güller olucak böyle evime gelicek oyy dört düzine kadar

0

aşksa kırmızı gül beyaz gülde evliliği masumiyeti temsil eder

0

beyaz saflığın temizliğin iyi niyetin simgesidir

0

kırmızı gül seni seviyorum demek beyaz gül ise benimle evlenir misin demek bence beyaz daha güzel ama ben mavi gülü ve anlamını daha çok seviyorum.benimle sonsuzluğa yürür müsün demek.sonsuzluk ve huzuru çağrıştırıyor.

0

gül dedin mi kırmızı gül derim ama beyaz gülde fena değil

1

bence ikisinide bir insan hayır diyemez. ikiside çok güzel diğer güller de çok güzel hiçbiri kötü değil.

1

her ikisi de olur farketmez. dünyadaki bütün güller birbirinden güzel. ama tabi çiçekler dalında daha güzeldir :)

0

beyaz gül kırmızi gul güller arasından gelir. tabiki ikisi .

0

güllerin hepsi güzel bence ama en anlamlısı ve askın sembolü kırmızı gül diye düşünüyorum nedense küçüklükten beri gül hastasıyım ama bir kere gül verenim olmadı simdiye kadar .ıspartada yaşamak isterdim her yer gül tarlalarıyla dolu ama dediğim gibi her gül güzeldir.mavi gül de çok asaletli duruyor mesela.

0

merhaba bence görünüm olarak beyaz gül kırmızı gülden daha iyi görünüyor.

0

ben kırmızı bir de çok seviyorum beyaz bile de çok severim yani benim için gül olsun fark etmez ben güllerin tüm rengini seviyorum.

0

kirmizi gül cok anlami olan aşkin simgesi haline gelmis bence sevgilierin vazgecilmezi