0

arada izliyoruz belgesel doğadaki insanı çok kaliteli buluyorum çok başarılı herşey doğal

0

hayir pek degil ama televizyonda denk gelirse goz ucuyla bi izliyorum :)

0

eskiden çok izlerdim çünkü çok vaktim oluyordu şu an boş vaktim olmadığı için izleyemiyorum maalesef.

0

ben çok severim hayvan belgesi olsn cografi belgeler olsn cok hoşuma gider.

0

çok severim belgesel izlemeyi. fırsat buldukça izlemeye çalışırım.

0

çok severim belgesel izlemeyi yılanlar yada farklı tür hayvanlar görüyorum ve çok hoşuma gidiyor rengarenk hayvanlar var çok güzel oluyor dizi izlemekten daha keyifli bence. bazı hayvanları böyle yırtıcı hayvanları korkmadan yakından izliyorlar ya çok iyi bence.

0

bayılırım. malum efendim televizyon kanallarında izlenecek kalite de ne bir program ne de bir dizi var. bende zaten belgesel izlemeyi çok severdim son zamanlarda sadece belgesel izlemeye başladım. en çok insan hayatlarını konu alan belgeseller ilgimi çekiyor. diğerlerini de izliyorum fakat hayvanlar birbirlerini yiyince üzülüyorum. doğanın konunu bu sonuçta biliyorum ama ne yapayım elimde değil ki.

0

her zaman değil. dikkatimi çeken bir belgesel olursa ya da yine dikkatimi çeken bir konu üzerine araştırırken izleyebilirim. bazende canım sıkılınca bilgi edinmek ve vakit geçirmek amaçlı izlenebiliyor.

0

evet belgesel izleyenlerden biri de benim. vakit buldukça izlemeye gayret gösteriyorum. özellikle afrika safari, yer altı ve su dünyası ile ilgili belgeselleri seviyorum.