0

hayatta vazgeemeyecegim ve vazgecilmezim olan tek konu benim icin ailemdir. zaten bir insanin en iyi arkadasi en iyi dostu en iyi kardesi ailesidir . sev saygı göster ve deger ver . cunku hepsi sevilmeye saygi gosterilmeye deger verilmeye degerdir .

0

benim sırlarımı tutan ve benimle iyi geçinen herkes benim vazgeçilmezimdir.

0

annem babam ve kardeşlerim asla vazgeçmem varlıklar ina her gün sukrediyorum yasamamin en büyük sebebi diyebilirim hep güçlüyüm sayelerinde allah eksikliklerini göstermesin sevdiklerinizin.

0

hayat ta vazgeçemıyecegım şey evlatlarım ve annem le babam dır

1

hayatta vazgeçemediğim insanlar kendi canımdan çok sevdiğim insanlardır. onların iyi olması için kendi canımı bile veririm.

1

ben hayatta vazgeçmediğim annem, sevdigim ve kardeşimden vazgeçmem. annem ve sevdiğim kadından asla vazgeçmem.

1

yami oncelikle kendim. :)
cevreme gelince ailem sevdigim deger verdigim insanlar.

0

vazgecemeyecegimiz insan yok bence. biz vazgecmesek ölüm gerçeği var.

0

bu hayatta vazgeçilmezlerim vardır tabiki her insanın bu hayatta vazgeçilmezleri vardır yani benim vazgeçilmezlerimde doğal olarak var tabiki annemi çok severim gerçekten hayattaki tek yaşam kaynağımdır annem babamıda bir ayrı severim gerçekten babamı çok çok severim o bana her zaman kol kanat germiştir bana oda beni sever oda benden ayrılamaz birde sevdiğim kişiyi çok seviyorum ondanda ayrılamam gerçekten yaa son olarak abim oda herzaman benim yanımda olmuştur onu bir ayrı severim yani açıkcası hepsinin benim gözümde yerleri farklı hepsini canım gibi severim gerçekten hepsi benim gözbebeğim desem yalan olmaz yani

0

bu hayatta benim vazgeçmeyeceğim insanlar annem ,babam ,kardeşlerim, eşim ve her şeyden önemli en değerlim ,canım ,kanım ,herşeyim ,canım oğlum asla ben bunlardan vazgeçmem ne olursa olsun vazgeçmem anca ölüm ayırır bizi rabbim de o günleri göstermesin inşallah ailemden önce ben ölmek isterim yani.

0

annem kardeşim ve oğlum onlardan vazgeçemem ama birde çocuklar gibi şen şakrak olmaktan vazgeçemem ülker çikolatalı gofretten bile vazgeçemem:)))