0

bana göre ikiside aynı aynı avantajı sağlar. parası olan estetikle güzelleşebilir. güzel olan da güzelliği ile para kazanabilir. (model, bir markanın yüzü olmak vs)

0

aslında güzel olmak da, parası bol olmak da gelip geçici şeylerdir fakat ikisi arasında bir seçim yapılmalıysa parası bol olmak kesinlikle çoğu kişi gibi benim de ilk tercihim olacaktır

0

güzellik olarak insanın dışı değil içi güzel olsun ayrıca tabii ki bu hayatta yaşamak istiyorsan güzelliğine değil parana bakacaksın paran varsa sağlıklı da olursun güzel de olursun huzurlu doldursun mutlu da olursun dünyaya bir başka bakarsın çünkü para olmadan yaşam olmaz bizim bile bu platforma gelmemizin sebebi lerinden en başında para kazanmak var herkes bilgi veya başka bir şey değil bildiklerini yazıp para kazanmak asıl amaç farklı düşüneceğini sanmıyorum.

0

guzellik benim için yaramaz suan için para daha önemli benim için duant tabiki.

0

şimdi şöyle birşey var para oldumu estetikle güzelde olunabilir

0

valla guzele parali erkek gelme ihtimali oldugu gibi,paraliya da guzel kiz gelme ihtimali var :) ayni kapiya cikiyor gibi

0

bu devirde herşey paradır. bu faktör yok ise hayatı yaşamayı bırak bence. paran varsa, herkes senle dost olur, bir numaralı akraba, arkadaş olursun. paran varsa dünyanın en güzel kızı bile senle sevgili olur. bak ali ağaoğluna sevgilisi 20 yaşında, sırf para var diye yaşlı adamla sevgili oldu.

0

bu sorunun cevabı kişinin düşüncesine bağlı olarsk degişebilir.

0

güzellik bir yere kadar da ama para da insanı güzelleştirir yani estetik olarak. :)

0

paralı olmaak her konuda işe yarar. en güzelleri, en yakışıklıları size aşık edebilir. zamane düzeni böyle...

0

para lı olursanız güzel olursunuz :) para insanı güzeleştrir

0

para her sey değildir, güzellik te önemli olan insan olabilmek, ve kalbimizin iyi olabilmesini sağlamaktır.