0

çocuklar genelde büyüklerinen etkilenirler ve çocuk parkları denilen yerin çocuklar için yapıldığını bildikleri için ilk başta çocuk parkları çocukların gözünde güzel görünüyor ve bir diğer neden ise çocuklar onları eğlendiren ortamları severler

1

ilgilerini çekebilecek her şey var orada çünkü. evde olmayan bir sürü dev oyuncak, bir çok arkadaş, özgürce koşup oynayabileceği yeşil alanlar. bizim zamanımızda sokaklar bile böyleydi ama şimdi ki çocukların başka seçenekleri de yok gerçi.

0

çoçukların parkı sevmesi onlar için ilginç bir yer olduğu için beğeniyorlar. sokakta araba falan geliyor rahat rahat oynayamıyorlar ama parkta rahat oynadıkları için o yüzden de beğeniyorlar. salıncak, kaykay gibi şeyler eğlenceli olduğu için beğeniyorlar.

0

çünkü çocukların eğlenebilecekleri, oyun oynayabilecekleri ve vakit geçirebilecekleri yerlerden biri parktır. ve çocukların parkta oynayabileceği, arkadaşlık kurabileceği kendisiyle aynı yaşta bir sürü çocuk vardır.

0

çünkü 4 duvar arasında sıkılmıştır rahatlıkla yaşıtlarıyla oynamak ister. arkadaş edinirler
bizim aslı toprakla uğraşsınlar diyor :)

0

çocuklar yetişkin bir insan değil ki akıllara ermiyor. tabii çocuk olduğu için parkları da çok seviyor yani bu normal bir şey oyun oynamayı çok seviyorlar bizde çocukken parkları çok severdik salıncakta sallamak bence çok güzel ,kaydırakta kaymak çok güzel yani çocuklarımız anca öyle eğlenebiliyor. biz nasıl bu sitede eğleniyoruz çocuklarda öyle oyun oynayarak, parklarda oynayarak eğleniyorlar. ama kötü alışkanlıklar olmasın gitsinler parkta oynasınlar daha iyi bizim bu mahallenin çocukları özellikle.