0

çünkü çocukların zeka seviyelerine ve ilgilerine göre hazırlanmış olduğu için çocuklara çizgi filmleri daha cazip gelir.

0

çocukların çizgi film sevmeleri aslında daha güzel. sabahları özellikle çocukların çok çizgi film izlediğini görüyoruz hepimiz. sanki rüyalarında görmüşler gibi bir anda kalkıyorlar ve televizyon açarak çizgi filmi dalıyorlar. tabii ki ister istemez dikkatlerini çektiğini düşünüyorum. bazı bir şeyleri yeni yeni anlamaya çalıştıkları için çocuklar genellikle çizgi film izlemeyi çok severler. biraz daha sihirli olaylar onların sanki gerçekmiş gibi ve nasıl yapıldığını anlamaya çalışıyormuş gibi baka kalırlar.

0

çizgi filmi çocuklar için bir kendi dünyalarını anlatan veya anlattıklarını düşünmekerlinden dolayı çizgi filmleri çocuklar tarafından çok izlenir. çocuklar çizgi filmlerde kendilerini bulurlar. özellikle anime filmler çocukların çok ilgisini çekmektedir. tüm çocukların çizgi filmlerini kendilerine yakın bulmasından dolayı çok izlerler. burada işlenen konular çocukların ilginizi çekecek nitelikte olduğundan dolayı çok izlenir.

0

çocuklar çizgi filmi şu yüzden çok sever :çünkü oradaki karakterleri kendi çocukluklarını yakın bulurlar ve onlara daha cazip gelir benim yeğenlerim de var çizgi filmi çok seviyorlar ve televizyonun başında hiç kalkmıyorlar kardeşim de bayağı büyüdü ama hala çizgi filmden vazgeçmiyor. benten falan keloğlan çok izlerdi kardeşim ben de küçüklüğümde izlerdim ama bu kadar çok düşkünluğüm yoktu çizgi filmlere ..yaniçocuklar karakterleri kendilerine yakın hissettikleri için renkli şeyleri güzel buldukları için çizgi film izlerler ve çizgi filmi anladıkları için ve kapasiteleri onay ettikleri için çizgi filmi daha çok seyretmeyi severler.