0

kan bagisinin onemi hayat kurtarmaktir.kana ihtiyaci olan yaralilara kan vererek onlara can veririz.

0

kan bağışı yapmak gerçekten çok önemlidir hem veren açısından hem de verdiği kişi açısından .eğer kan verirseniz hücrelerimiz yenilenir ve kendinizi daha dinç ve dinamik hissedersiniz üstelik bir kişinin hayatında kurtarabilirsiniz eğer kan verme kriterlerine uyuyorsanız hemen bir kan bağışı merkezine giderek kan vermenizi tavsiye ederim. ben kan vermek istediğim halde veremiyorum çünkü kilom düşük eğer kilom yerinde olsaydı hemen gidip kan verirdim.

0

kan bağışı yapan birisinin kalp krizi geçirme oranı azdır, kan bağışı yapıldıktan sonra vücuttaki yağ oranı düşer, tansiyon ve yorgunluk yaşayan birisi kan bağışı yaptığında o hastalıklar minimuma iner, kan bağışı yapan birisinin vücudundaki yağlanma oranı düşer, kan kendini yeniler, kan yenileyince sanki sürekli spor yapıyormuşuz gibi rahat oluruz. bunlar sadece kan bağışı yapanlar için. en önemlisi de bir canı kurtarıyorsun.

0

dostum kan bağışı gerçekten çok önemli ve herkesi kan bağışlaması lazım gerçekten. kan bağışlayan kişi hem kendine hem de başkalarına fayda sağlamış olur. çoğu zaman hastanelerde ihtiyaç duyulan kanların hepsi bagisladigimiz kanlar aracılığıyla sağlanır. bu bağışlanan kanlar, kana çok ihtiyacı olan hastalar için hayati önem taşır. gelelim kan bağışı yaptığımızda kendimize olan faydamıza. insan vücudundaki kanların bir kısmı alındığında vücudumuz gerekli olan kanı yeniden üretir. yani anlayacağınız vücudumuzda yapılan bir değişiklik çok ise yarar. aslında kendimiz için başka bir yararı da vardır. bagisladigimiz bu kanlar, hastalık taşıyıp taşımadığını anlamak için test edilir. yani extradan kanımızın hastalık taşıyıp taşımadığına da öğrenmiş oluruz.

0

kardeşim sen kan verince kan kaybı yaşayan kişilere hemen senin kan verilir onlarda senin kanla hayata kalır kahraman olursun