0

elimde olsa değiştirmek istediğim şey kötü insanlar olurdu çünkü kötü insanlar yüzünden insanlar dolandırılıyor öldürülüyor işkence ediliyor tecavüz ediliyor daha neler neler yakıp yıkılıyor bunlar hep kötü insanlar yüzünden oluyor elimde olsa kötüler yerine güzellikleri koyardım.

0

elimde olsa dünyayı baştan sona değiştirdim çünkü artık öyle bir hale geldi ki bu dünya yaşanılacak gibi değil insanları insan demeye bile gerek yok herkes çok vicdansiz

0

dünyadaki kötü insanları değiştirmek isterdim

0

açlığı yoksulluğu ihaneti yalanı tümden kaldırırdım

2

insanlığı.. küçücük bedenlerden medet uman vahşileri , uyuşturucu tüccarlarını , tecavüzcüleri , savaşa sebep olan ve gencecik yaşta şehit olmalarına sebep olanları , hayvana eziyet edenleri , insanı paranın esiri yapanları olmayınca hayatından vazgeçecek kadar çaresizleştirenleri bu ve bunun gibileri dünyadan silmek isterdim. dünyaya sahip olup dünyanın en tehlikeli canlısı olmak korkutucu !

1

komple sistemini değiştirmek isterdim. bencil insanların kimseye zarar vermemesini zenginlerin daha çok zengin olmak icin insanları ezmemesini ve herkesin içine vicdan merhamet ve iyiliği aşılamak isterdim. ölümcül ve tedavisi olmayan hastalıkların degismesini/ yok olmasını isterdim.

1

kürt türk arap bunu kaldırırdım sonuçta hepimiz kardeşiz ayrımcılık yapmayın.

0

herşeyin bedava olmasıınıın isterdik

1

doların düsmesini türk lirasının değerini artırmak isterdim :)

1

herkesin eşit olmasıni isterdim. çocukların ölmemesini, daha iyi şartlarda yaşamasını isterdim. keske değistirebilsem

1

türkiye topraklarını genişletir ve türk lirasını arttırıdım

1

elimde olsa dünya da savaşların olmamasını değiştirirdim hep barış hep barış hep barış