0

insanlarda oyle etki yaratmiski sigara ekmek aştan daha fazla araniyor.sigara ozenti olarak basliyor 've sonra devam ediyor insan sigara olmayinca sanki yanliz kalmis gibi dusunuyor sanki cani sikilir sigara yak derdi olur sigara yak yemekden sonra sigara yak sabah kalk sigara yak cat icerken sigara yak bu sekilde insan sigarada derman ariyor kac para olursada olsun iccektir.

0

sanki sigara benim hayatımda değilde ben onun hayatında gibiyim desem yeterli olur mu? :)

0

sigara hayatımıza aslında tamamen girmiş bir vaziyette. şu anda görüyorum ki artık lise çağlarında dahil herkesin elinde bir sigara görüyorum. çoğunlukta arkadaş ortamlarında bir heves uğruna başladıklarını görebilmek mümkün aslında. aslında olması gereken 18 yaş altına vermemeleri lazım diye düşünüyorum. çünkü genç yaşta kendilerini zehirliyorlar. ilerleyen dönemlerde ise tamamen bağımlı oldukları için bırakmaları imkansız duruma gelebiliyor. bu yüzden çocuk yaşta başlamamız lazım bence insanların. şu anda devamlı bir içen kişi olsa içmedeseniz imkanı yok gizli saklı da olsa içer. insanın kendisi ilk önce kendi kafasından silinmesi gerekiyor artık içmeyeceğim diyerekten. tabii ki bu da biraz zor ama bir hastalık oldu muydu kolay bir şekilde bırakabiliyorlar çünkü hastalık gittikçe ilerleyebiliyor. eğer belli bir yaşa geldikten sonra hala geçmediyseniz içmeniz de tavsiye etmiyorum.

0

bir çok insan onsuz yapamaz. bazıları ise, hayatındaki sigara bile içmemiştir. ne kadar da zararlı olsa da insanlar bağımlı olunca sürekli içmektedir. artık ülkemizde nerdeyse 8 ile 10 yaşındaki çocuklar bile kullanmaya başladı. bazıları sinir, stresden içsede bazı insanlar hatta çocuklar sırf merwk için içmeye başlayıp bağımlısı olmuştur.

0

bana göre hiçbir yeri yok hem sağlığa hem cebe zarar