0

ülkenin her yerinde şartlar zor. şahsen istanbul'da memur olmak yerine doğuda memur olmayı tercih ederim.istanbul'da memur maaşıyla geçinmek aşırı derecede zor olduğu halde doğuda bir ilde çok rahat bir şekilde geçinebilirsiniz. öyle bir fırsatım olsaydı eğer doğuda çalışmayı isterdim.

0

bu ülkede memur olmak için çabalayan fakat açıkçası bir takım çifte standart uygulamaları yüzünden ortada kalan o kadar çok yetenekli akıllı insan var ki. hem doğuda doğup yaşayan memur olmadığı halde ordaki zorluklara farklı alanlar da da göğüs geren binlerce insan var. dolayısıyla ekmek kapısı bulduğum zaman zorluklarına dünden razıyımdır. zira doğu da yaşamıyorum. memur da değilim. halkın alt tabakası diye haksız bir adlandırmaya maruz kalan asgari ücrete yıllarca talim etmiş bir emekçiyim ben. şu an küçük bebeğim olduğu için o işten dahi mahrum kaldım. o yüzden seve seve, hatta koşa koşa kabul ederim memuriyet işini.

0

eger sevdigim bir meslek ise neden olmasin.once gonulluluk diyip gider calisirdim :)

0

zor şartlar derken ne bakımdan zor şartlar ülkemin her yeri benim için fark etmez zor şartlar dan kasıt hava şartları ise bir önemi yoktur benim açımdan ama doğu bölgesi terör oalrak biraz tehlkelidir ancak bunlardan korkup yada bu zor şartları karşısında gitmememk ben şehitlerimize o bölgelerden ülkemiz için şehit olanlara hakaret görüyorum hiç bir öenmi zorlugu olamaz bana karşı ha doğu ha batı ülke benim bizim ülkemiz sen ben gitmessek o dogu diye tabir ettiğimiz bölgelere kim gidecek kim kalkındıracak