1

hatırlamaz olur muyum hiç. küçükken ne izlerdik. iyilerin dostu kötülerin düşmanı selena :) tabi bir de selin, leyla ve nazlı vardı. zor durumda kaldıklarında el ele tutuşup selana'yı çağırırlardı. selena selena diye :)

0

hatırlıyorum selin, nazlı, leyla el ele tutuşup selenayı çağırıyorlardı. iyiliklerin temsilcisi selena ve kötülüklerin temsilcisi hades sürekli zıtlaşıyorlardı kızlar özel fitnat kolejine gidiyordu. fitnat selenanın sevgilisi burak hocaya aşıktı bir de baş belası kıvılcım vardı kızlarla sürekli didişen her taşın altından çıkan gıcık tip.

0

evet hatırlıyorum. leyla selin ve nazlı adında üc kız var. anne ve babalarını bir kazada kaybediyor ve bir fanusun içinde selenayi buluyorlar onu kurtarıyorlar. amaç dunya'ya iyiliği dağıtmak ve bunun için cabalıyorlar. basta hades olmak uzere butün kötülere karşı iyiliğu dagitmak amacları. sevimli ve küçükler için yapılmış bir dizi.

0

evet hayırlıyorum. hatta hayla yayınlanıyor

0

evet hatırlıyorum bunlar çok eski diziler değil ki hala a2 de çıkıyor çoçuklar izliyor selin leyla nazlı iyi ile kötünün mücadelesi

0

evet ya öyle bir dizi vardı uc kız el ele tutuş çağırıyorlar di

0

evet uclu kiz vardi se le na yapardi gelirlerdi selin nazli leyla vardi birde selenanin sevgilisi burak