0

ya bu bilezikleri kazanmalarından ziyade bu tarz programların olmaması gerektiğini düşünüyorum. sırf reyting uğruna oradaki gelinleri birbirine girdiriyorlar resmen. ve bu sorunu sorduğun günden bu yana baya bir fark var ve dediğin gelin bu zamana kadar 55 bilezik mi 60 bilezik mi ne kazandı. çeyrekleri de 42 den fazla olması lazım.

0

gelinim mutfaktaki programı izlemiyorum. ama demek ki emegi ile kazanmış ne diyeyim güle güle harcasın başka bir şey diyemem sonuçta fatih ürek sunuyor. bildiğim kadarıyla ya gerçektir yalan olduğunu hiç düşünmüyorum sonuçta sanatçı kendisi öyle yalanlarla işi olacağını zannetmem o gelinimize de başarılar dilerim güle güle harcasın inşallah, güle güle de taksın.

1

zaten çalışıp gün içinde evde bulunmadığım için bu tarz programları izlemiyorum. ancak nadiren de olsa tabi ki denk geliyorum. denk gelmese çevremde izleyenler oluyor. söz konusu kişiyi tanımıyorum ama böyle programların kurgu olduğunu düşünüyorum. yaşanan her şey birer oyundan ibaret. ne yaparlarsa yapsınlar böyle bir kazanç haksız kazanç diye düşünüyorum. bir sürü yardıma muhtaç insan varken, ilaçlarını alıp tedavi olamayan çocuklar varken bu vasıfsız insanlara gerçekten bu kadar paralar veriliyorsa yazık diye düşünüyorum.

1

benim bir veya iki kere televizyon izlerken denk gelmiş bir program. gerçekten kendilerini milyonlara rezil ettiklerini düşünüyorum. gerçekten hiçbir amacı olmayan bir program benim için. izleyici sayısı o kadar nasıl çok aldığını anlamış değilim daha.

0

o kızla kayınvalidesi orda rett in için var cunki kaynanası çok beğenilmiş, ve güzel oynuyo oraya renk katiyo bende severim. ama haksızlık olması hoş değil. eklenmemesi'nin sebebi budur.