0

normalde gelinim mutfakta yarışmasını izlemiyorum ama şu an izmir'deyim annemlere geldim. annemleri izlediği için ben de izlemek zorunda kalıyorum. yani güzel sonuçta altın kazanıyorlar her hafta kim yüksek puan alıyorsa 5 bileziği sahibi oluyor. her gün de 1. olan çeyrek alıyor. yani burada en fakir oğlan elif gibi görünüyor. bence elif kazanmasını isterim diğer gelinler gibi en azından yapmacık cıvık değil. kazanırsa kazansın garibana benziyor.

0

gelinim mutfakta programına bu yazın başında yayınlanan geçtiğimiz günlerde de altın kelebek ödülü alan başarılı bir programdı severek takip ediyor ve izliyorum fatih ürek bu programa çok yakışıyor fakat yarışmacılar biraz yol yapıyor gibi geliyor herkes herkesle kavga ediyor herkeze bir süre emek harcıyor yemek yapıyor fakat kimse kimsenin yemeğini beğenmiyor ve herkeze bir veriyor gelinlerini bulabilmek için diğer insanlarla kavga ediyorlar her gün birinci olan kişi çeyrek altınödülü alıyorbir hafta yarıştıktan sonra toplam puanların en fazlasını alan yarışmacı cuma günü beş burma bileziğin sahibi oluyor gerçekten güzel kazandıran bir yarışma gerçekten veriyorlarsa tabi o para veya altınları

0

ben izliyorum hem de her gün hiç kaçırmadan izliyorum favorilerim cansu ve rümeysa.. cansu'nun davranisinı çok seviyorum gerçekten oradaki herkese baş gelebiliyor.. kayınvalideler çok haksız puanlamalar yapıyorlar ve haklarına giriyorlar gelinlerin bu konuda biraz rahatsız oluyorum ama yine de hak eden hakkını alıyor diye düşünüyorum her gün izliyorum ya çok seviyorum bu programı gelinlerin kayınvalidelere olan davranışlarına falan bakıyorum. biraz da öğrenme amaçlı izliyorum açıkçası.. hem yemek yapıyorlar hem tartışıyorlar hem eğleniyorlar güzel bir program bence hem de altın kazanıyorlar yani 30 bilezik kazanan var aralarında.. çok güzel bir para bence.