0

genellikle telefon ama bilgisayar olmadanda olmuyor cogu yerde telefon pc nin yerini tutamıyor

0

artık çoğu işimi telefonla yaptığım için , benim adıma telefon önemli bir yere sahiptir. bu nedenle telefonu bilgisayara göre daha çok tercih ederim. bazen kişinin yaptığı işten işe göre de değişebiliyor. bir yazılım mühendisi veya bilgisayar mühendisi, bilgisayara daha çok ihtiyaç duyar. çünkü onun mesleği odur. telefon yaşamın çoğu anında gereklidir diye düşünüyorum.

0

ikiside mecbur olmasa kullanmak istemiyorum. teknoloji herseyi bitirdi. eskiden misafirlikler vardı sohbetler vardı. şimdi insanlar elindeki telefon yada pc ile muhattap oluyor

0

telefon kullanmayi severim çünkü dsha kolayima geliyor bilgisayardan anlarim ama biraz degisik gibi

0

aslında telefon kullanmayı tercih ederim ama şuan telefonum bozuk olduğu için mecburiyetten bilgisayar kullanmaktayım.

0

benim işim bilgisayar üzerinden yazilimlar yaptigim için bilgisayar benim günlük hayatimda daha cok yer almaktadir.hemde kullanim ve yazim hemde daha cok dosya saglama acisindan etkilidir.ama tabiki şuan cep telefonlari bilgisayardan daha çok gelismiş gercekden herseyi yapabiliyorsun ram olarak hafiza olarak özellik olarak geniş ekran olarak tabiki ses kalitesi olarakda performansi iyi daha fazla ceptelefonudur benim görüsüm.günlük hayatimizdan hiç cıkmaz telefon.

0

telefondaki uygulama kolaylığı ve erişim imkanının daha yüksek olması sebebiyle bilgisayarın birçok görevini üstlenebiliyor. bu yüzden daha çok telefon tercih ediyorum.

0

cep telefonu büyük bir kolaylık olsada bilgisayar olmazsa olmaz aslında ama günümüzde artık iş yerleri vs hariç pek kullanan yok herşeyi telefondan yapmaya alışmış bir milletiz ama bilgisayarın yeri de çok ayrı ben araştırma falan yaparken bilgisayar kullanmayı tercih ediyorum

0

akıllı telefonu bilgisayara tercih ederim hepinizi yapabiliyorum

0

telefon ve bilgisayar benim için farklı görev gördükleri için ikisinide kullanmayı tercih ederim

0

hem telefon kullanmayı hemde bilgisayar kullanmayı tercih ediyorum

1

bilgisayar sürekli kullanılmıyor arada sıra. ama telefon sürekli yanımızda olduğu için her zaman kullanıyoruz.

0

ben normalde telefon kullanmayı tercih ederim tabiki sosyla medya falan aramaların görüşmelerin güzel oluyor tabiki telefondanda oyun oynanabilir ama ben telefondan mobilden oyunu pek sevmiyorum bilgisayarın zevki bir başka gerçekten ya :)

2

telefon kullanmayı tercih ederim. telefon bilgisayara göre daha pratik bir kullanım sağlıyor.

0

tabikide telefon kullanmayı tercih ediyorum çünkü çok kolay kullanılışı vardır. küçültür hızlıdır. zariftır hızlıca erişebiliyorım herşeye

0

telefon kullanmayı tercih ederim. kullanışlı, her yere kolaylıkla gelip saklanabilir, yer etmez.

0

bilgisayarı tercih ediyorum. telefonu rahat kullanamıyorum.

0

genel olarak telefon kullanmayı daha çok tercih edenlerdenim. çünkü her zaman elimin altında olduğu için bazı uygulamalar telefonumda yüklü ve buradan uygulamalara girmeyi tercih ediyorum. özellikle bilgisayar kullanmayı genel olarak film izleme de kullanıyorum ya da herhangi bir maç izleyeceğim de bilgisayar açarak oradan daha rahat izleyebiliyorum.