6

hagi mi alex mi?

100 cevap
0

ben fenerbahçeli olduğum için alex derdim lakin hagi de çok yetenekliydi

0

iki futbolcuda tabiki takımları için en büyük değerdi.kıyaslamak olmaz ikiside son donemlerde en çok beğeni kazanan ve tabiki en çok takdir alan futbolculardir.hem oyun sitilleri hemde takımda oyun becerileri ve teknik hareketleriyle hem kulübün hemde taraftarın vazgecilmezidir.

0

ikisi de kendi takımında efsane olmuştur. ancak hagi'yi daha ön plana koyarım. başarıları ortadadır. onun olduğu dönemde uefa kupası kazanılmıştır. alex'te elbette iyi bir oyuncuydu. ama hagi daha iyi bir oyuncu. şimdilerde ise kötü bir teknik direktör. her futbolcu iyi bir teknik direktör olmuyor.

0

tabiki de alex diye düşünüyorum , ligde en iyisiydi bence

0

bence alex daha iyi bir futbolcu kişiden kişiye değişir.

0

ben pek futbol izlemem ama alex'in yeri ayrıdır hagi'nin yeri ayrıdır.tarafsız olarak bakınca tabiki de hagidir.hagi bir efsanedir.arada bir youtube açıyorum attığı golleri izliyorum.o gollerin o asistlerin güzelliği zaten ondan daha iyi bir oyuncunun olmadığını gösteriyor da neyse.

0

kesinlikle alextir, tekniklerine ve attığı gol sayılarına bakabilirsiniz

1

bir galatasaraylı olarak ikisi arasında tercih yapmakta zorlanıyorum. çünkü ikiside türk futbolunda marka olmuş dünya yıldızıdır. şayet alex bize gol attığında bile gollerinin şıklığından adamlığından efendiliğinden ötürü bir helal olsunu hakederdi. hagi ise bizim gönlümüze taht kurmuş bir aslandır. ikisi arasında illaki bir tercih olursa bir tık önde hagi hagi hagi diyeceğim.

0

benim kendi görüşüm alex’den yanadır ...

1

aslında cevap verilmesi zor soru. hagi dünya çapında bir futbolcu galatasaray da da çok başarılı oldu, alex de saouza da fenerbahçe de gol kralı olmuştur. benim oyum hagi den yana.

1

hagi! sağ ayağına 500 sayfalık kitap yazılır en sonuna da solaktır diye eklenir.

0

buda sorumu tabiki alex de souza en iyisidir

0

alex tabiki o bir efsane o bir kahraman çocukluğumun futbolcusu çok severim ama alexi fenerbahçe bitirdi

0

ben alex diyorum çünkü gol kralı olmuştu ligde

1

alex tabiki en sevdiğim futbolcuydu ve en başarılı futbolcuydu.

0

ikiside iyiydi birbirinden ayıramam ya ama alex biraz ağır basıyor olabilir

0

benim için kişilik her şeyden değerlidir ama iki manada da alex diyorum .. alex 96-00 arası galatasaray da olsaydı bence çok daha büyük başarılar elde edebilirdik ve surekliligimiz olabilirdi.. hagi bazı oyuncuların gelişimine katkı sağlamıştır ama tüm takım için bir kaptan olamadı asla .. ama alex nispeten kötü kadrolarla mücadele etti ve başarılı benim gözümde ..
bu kadar gol atan bir ortasaha uzun zamandır olmamıştı. . büyük maçlarda oynamıyor geyiği tamamen yanlış .. büyük maçlar büyük oyuncularla kazanılır bir iki büyük oyuncuyla değil .. adamın heykelini diktiler taraflı tarafsız herkes saygı duyuyor adam iz bıraktı . hagi dünyada da önemli bir oyuncu efsane elbette ama ben alex i bir adım önde görüyorum iddiami arttiriyorum ikisi de en iyi 50 futbolcu arasına yazılabilir .. hagi o gün o telefonun peşine düşmese belki yine de kazanabilirdi bu versus da ;)
not: galatasaray

1

hagi'yi izlememiş insanların mukayesesi bariz şekilde yanıltıcı. tamam pele'yi de canlı canlı izlemedik eyvallah ama yakın tarihe dair olan hagi gerçeğini inkar eden taş olur. hazır taş olmuşken hacca yardım amaçlı gönderilir.. mukayese kabul etmez bir gerçeklikle tabikide george hagı

0

fulbolla hiç aram yok ama alexi tanıyorum ve onu daha çok seviyorum daha başarılı olduğunu biliyorum.belki bu durum tam tersi ama ben kendi fikrimi söyledim.

0

bi galatasaraylı olarak ta iki hagi hagi uzun yıllar büyük takımlarda oynamış bi oyunudur bu gibi bir oyununu türkiyeye galatasaraya gelmesi bir başarıdır hagi insanlugı tekniği top oynayışı ile ornek olunacak bir futbolcudur bunu gibi bir futbolcunun türkiye ye gelmesi gerçekten cok önemli bir başarıdır bu başırıyı galatasaray yapmıştır galatarayfa oynaya hagi galatasaray'a cok buyuk degerler katmıştır bunu yanı sıra hagi galatasarayile büyük makara çıkmış buyuk kupalar kazanmıştır bu yüzde galatasarayın en iyi futbolcusu olarak galatasaray tarafından da kabul edilir tabi de alex de unutmamak lazım alex de hagi gibi cok iyi bir fotbolçudur alex yaptığı iyilikler mehmetçik vakfına yaptığı bagışlar ilr de tüm türkiyenin kalbini kazanmıştır