6

hagi mi alex mi?

100 cevap
0

fenerbahçeli olarak tabiki unutulmaz kaptan alex hagi alex in yerini benim gözümde tutamaz efsanenin ülkeden takımdan ayrılışı kötü oldu orası ayrı konu

0

bu karşılaştırmayı doğru bulmuyorum. iki farklı tip oyuncu bence. evet mevkiler aynı ancak farklı sezonda oynamış iki farklı oyuncuyu karşılaştırmak yanlış bence. buna benzer karşılaştırmalar var elbette onları da yanlış buluyorum. mesela cristiano ronaldo ve messi. bunlar çok farklı tip oyuncular olmasına rağmen aynı sezonda en iyi iki oyuncu olduğu için karşıkaştırılıyır. cevaba gelecek olursak eğer türkiye liginde yaptığı başarı açısından ise bence alex fenerbahçemizin efsanesidir. ancak kariyer olarak hagi daha iyi işlere imza atmıştır.

1

koyu galatasaraylı olarak ikisinin yeri bende ayrıdır bir tanesi kupalar getiren kişidir galatasaray'a bir tanesi hangi taraftar grubu olursa olsun sevilen ve saygı duyulan bir isimdir. ikisi arasında bir ayrım yapamam ama efendi duruşu ve saygısıyla alex'i tek geçerim. kazandığı kupa ve attığı gollerle ise hagi derim.

0

tabiki de hagi. dünya çapında bir futbolcu. güzel golleri ve güzel asistleri ile tanınır. barcelona real madrid ve galatasaray gibi büyük dev takımlarda oynamıştır. kendi klüp kurmuştur ve onu bir üst liglerde taşımıştır. bir tane oğlu vardır. oda babası gibi sol.ayakliymis. hikayenin sonunda sağ ayağına roman yazılır ama sonuna sol ayaktı diye eklenir

0

fenerbahçe için alextir ama diğer takımlar için hagiddir

1

bana göre türkiye'nin en iyi gelmiş geçmiş oyuncularından biri halidir hangi en iyi sözler ama alexander fenerbahçe'de fenerbahçe kulübünde ayrı bir yeri vardır yine de fenerbahçe gerektiği hak ettiği saygıyı ona göstermedi adamı bir şeye hemen sattılar bıraktılar 10 yıl falan emek verdi türkiye'de fenerbahçe fenerbahçe 100 yıl kulübe yemek yemesinden dolayı yöneticiler onu ya öyle olması lazım teknik direktörlerin ya da aykut kocaman geçirecek bu şekilde yaptılar

0

her iki oyuncuda gerçekten kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ama illaki birisi daha çok ön plandq benim içşn hagi gerçekten bir adım önde galatasarayın uefa maçı kazandığı için de çok mutlu oldum açıkcası ve hagi gerçekten mükemmel bir performans çıkarmıştı diğer oyuncuların da katkısı çok ama hagi gerçekten attığı goller olsun asistler olsun benim için çok değerli bir futbolcuydu şuana bakacak olursak alex de hagi kadar performans gerçekleştirdi ama bi hagi olamaz tabi iki öncelikle attığı o frikik golleri aklıma geliyor efsane denecek gollerdi hepsi ama fenerbahçe traftarını kazanarak takımdan ayrılmak zorun da kaldı ne yazık ki.

1

haginin başarılarına diyecek hiç bir sözüm yok evet çok iyi bir futbolcuydu ancak bir fenerbahçeli olarak bana göre alex hem oyunculuğu ile hem de karakteri ile adamın dibidir. insandır öncelikle, vicdanlı bir adamdır. duruşu , saygısı , türkiye'ye olan sevgisi ve bağlılığı gerçekten çok güzeldi. o yüzden benim için alex'in yeri ayrı çok seviyorum onu.

0

hagi, süper kupa uefa kupası lig şampiyonluğu türkiye kupası gibi başarıları varken alex ne yapmış lig ve türkiye kupası var.alex daha uzun oynadı fenerde .hagi oynağı 5 yılda iz bırakan efsane idi.avrupa maçlarında attığı goller bile hala hafızalarda jenerik gollerdir.alex yavaş bir oyuncu,hagi ise hızlı bir oyun kurucu idi.

0

hagi daha kıvrak daha hızlı ve çift ayaklı bir futbolcu olduğu için hagi iyidir.

0

kesinlikle alex başka bir şeydi alex başkasıyla kıyaslanamaz

0

iki oyuncuda kral gibi oynadı gerçekten türkiyede.
şimdi hagi nin en unutulmaz maçları vardır.
uefa kupası finali olsun onun önün deki aşamalar olsun gerçekten alkışlanabilecek bi performas sergilediği söyleyebiliriz.
öncelikle bu kupası için ve türkiye için bu kupanın bize gelmesi çok iyi oldu.
alex tarafına baktık mı brezilyalı oyuncu mükemmel duran toplara sahip bir oyuncuydu.
takımın gerçekten lideriydi giyebiliriz.
yaklaşık 7-8 yıl oynadı diye biliyorum hatırlaya bildiğim kadarıyla.
şuanda iki takım için de diyorum onu yanlış anlaşılmasın o kadar öne çıkabilen bi lider yok gibi görüyorum.
ama birinin onlara tamamen saha için de önderlik yapması lazım kilit pas olsun asist olsun son vuruş olsun takım da eksiklik oluşuyor bunlar olmayınca.
transfer dönemin de takımlarımıza inşallah kilit oyuncular gelmesi lazım ki seyirci de zevk alsın bi eğlence aracı olsun yenmek yenilmek önemli değil yani.
stadlara gidip rahat rahat maç izlemek istiyor artık millet o yüzden biraz daha dikkatli olunmalı bazı konularda.

0

bence ikiside ülkemize gelmiş en iyi yabancılardandı

0

açık ara farkla alex diyorum.tartışmaya kapalı

0

hagimi alexmi sorusuna cevabım şu ben galatasaray lıyım ikisinide severim ama hagi bitiriciliği daha iyi olduğu için tabiki kral hagi

0

bende alex diyorum. çok şahane ve saygılı bir futbolcuydu

0

iki futbolcu da gerçekten efsane oyunculardı.
benim için tabi ki birisi önde.
o da hagi gerçekten bu adamın şuanda türkiye de genç yaşında top koşturmasını
çok isterdim meraklı gözlerle hiç maçını kaçırmazdım.
her maç ortalama her sutunda golü olmassa bile asist yaparal taraftarın gönüllerini kazanan bir oyuncu ümvanını almıştır.
alex de çok iyi oyuncu yalnız hagi kadar gözümde büyüttüğüm bir oyuncu değildi malesef ama onun da frikik golleri aklıma geliyor.
ayağına tam topu oturtan bir adamdı.

0

bu iki futbol dehası bu iki büyük futbolcu ve bu iki büyük futbolcunun oynadığı büyük 2 türk takımı. biri sağ ayağıyla destanlar yazan uefa avrupa ligi kupasınını türkiyeye getiren hagi bir diğeri ise sol ayağıyla türkiye liginin tozunu dumanına katan alex de souza. çocuklarına istiklal marşını öğreten türk gii yaşan türkiyeye 2. vatanım diyen alex in karakterimidir önemli olan yoksa türkiyenin kazandığı ilk avrupa kupası türkiyeye getirmekte büyük rol oynayan hagi midir. bu iki futbolcu arasında tartışma gülümseten anılar özlem duygusu gün geçtikçe artar çoğalır ama asla kaybolmaz. tarihin tozlu rafları arasında asla kaybolacaklarını düşünmem. kişisel olarak kararım alex de souzadır. takımın 2 pas yapamadığı anda golü bir atar takım 3 puanı alır ve döner. bu büyük futbolculuktur. efsaneler unutulmaz.

0

bu iki efsane futbol duayeni arasında kıyaslama yapmak gerekirse , yapamayız .çünkü ikiside futbol kariyerleri boyunca çok farklı başarılara imza atmış bulunmaktalardır. her ikisininde sol ayaklarını iyi kullanması bu kıyaslamayı daha güç hale getrimetedir. biri sağ ayaklı olsaydı daha kolay kıyaslama yaabilirdik . amma velakin yapamıyoruz kıyaslamayı . yapamadığımızdan mütevellid ikisindende kısaca bahsetmek daha açıkalyıcı olacaktır . haginin galatasaray futbol kulübünde kazandırdığı en büyük başarı uefa kuoası ve bunun yanı sıra uefa süper kupalarını kazandırmasınır. bu demek değildir ki hagi alexten daha iyi bir futbolcudur. ama daha kötü bir futbolcu olduğu da söylenemez. çünkü alexin de elle tutulur bir başarısı olmasa bile fenerbahçe spor klubünde top koşturduğu süre zarfında (8 sezon) taraflı tarafsız herkesimizn gönlünü kazanmıştır . çünkü centilmenliği ve üstün futbol zekası sebebiyle diğer futbolcularan ayrı bir yer edinmiştir. fenerbahçe spor kulübü tarihince sayılacak efsanevi futbolcuların başında gelmesini buna bağlayabiliriz.

0

tek kelimeyle hagi diyorum çünkü hagi çok büyük bir oyuncuydu sahada ki etkisi inanılmazdı tek başına maç kazandıran nadir özellikli bir futbolcu bana göre.