6

hagi mi alex mi?

100 cevap
1

ben ikisi arasında hiç bir zaman seçim yapmam , evet galatasaray li olabilirim ama hagi dersem alex e de haksızlık etmiş olurum diye düşünüyorum , ikiside bizim süper ligimizde boy göstermiş önemli birer futbolculardır , emekleri vardır onların , hagi nin galatasaray da alex in fenerbahçe de emekleri vardır , bir çok kişiye örnek olmuş bir isim alex de souza , hagi de aynı şekilde , ben ikisininde futbol oynamasını çok seviyordum , ikiside esrarengiz sutlar atıyorlardı . efsane topçulardir ikiside , hatta alex in heykelini bile diktiler yani ülkeye :)

0

tabikide hagi hem ayagiyla hem fizigiyle topla oynamasi muthis bir insandie onu ve videolarini izlemwyi cok severim videolaribi izlerken benim bile futbolcu olasim gelir hayalimde de vardir bu adami futbil oynadigim ve kursuna gittim yillar hergun izlerdim topa nasil vurdugunu hatta firikiklerini adam askla futbol oynuyor heleki bir sene frikiktwn attigi golu asla unutmuyorum vodeosunu belki 100 kere 1000 kere izlemişimdir hastası olduğum bir insandı bir seneler hatta artık odamın duvarları posterleriyle doluydu bir süre sonra adama aşık olmamak için kaldırdım çok severim yaşasın galatasaray:)))

0

ben bir galatasaray’lı olarak hem karakter hem başarı olarak alex’i seçerim

0

romanyalı hagi galatasaray tarihinin en önemli oyuncularından biridir ve galarasarayda teknik direktörlük yapmıştır ama başarısız olduğu için gönderilmiştir. hagi sol ayağını raket gibi kullanırdı.brezilyalı alex ise fenerbahçe tarihinin en önemli yabancı oyuncularından biridir. 2 kez gol kralı olmuştur. bir sezonda 28 gol ve 20 asist atmıştır. fenerbahçeyi şaha kaldırmıştır. şampiyonlar liginde çeyrek final oynamıştır.alex türkiyede 8 sene yaşamıştır. çocukları burda doğup burda büyümüştür. çocuklarına istiklal marşını öğretmiştir. kazandığı 300 bin tlyi şehit ailelerine bağşlamıştır. alex hem futbolcu kariyeri hem özel hayatının kariyeri çok iyidir. hiç gece kulüplerinde görülmemiştir. tam bir aile babasıdır.türkiyeden ayrıldıktan sonrada ben yüzde elli brezilyalı yüzde 50 türküm demiştir. ve bu sözünü devam ettirmiştir. türkiyeye gelmiş en kaliteli yabancı futbolcudur.alex futbol bakımından hagi benden iyi demiştir fakat soru futbol açısından sorulmamıştır. bence alex hagiden iyidir.

0

futboldan anlamam ama alex i seviyorum nedenini bilmiyorum :)

1

tabiki tartışmasız hagi. alex te çok kaliteli bir oyuncu ama bir hagi olamaz bence. adamın kendine has bir oyunu vardı. neyse artık o günler geçti. o gunlerim futbolun yok artık. eskiden futbolcular sırf oynamak için oynarlardı ama simdi bakınca futbolcuların yüzde doksan beşi para için oynuyor ve bu da bizlere hiç zevk vermemekte.

0

bence hagi gelmiş geçmiş en iyi 10 futbolcusu arasına girer efsane bir oyuncuydu

0

avrupada hagi iyi iş gördü türkiyede ise kariyeri iyi giden bir alex ikiside efsane 10 numara

0

kıyaslanamaz hagi de alex de süper oyuncular ve iz bırakmışlardır.

0

tabi ki alex, o gerçek bir efsane, bir daha onun gibisi gelmedi, gelmeyecek

0

futbol konusunda rahatlıkla diyebilirim ki dünya'nın en zor futbol sorusudur ve benim fikrim berabere yani her ikisi de aynı yetenek çok yetenekliler efsaneler

0

tabii ki georgie hagi. yaşayan efsane deyince aklıma o geliyor

0

alex olmasaydı su akmayı bırakırdı yer çekimi çekmeyi o yüzden alex

0

hagi ve alexin birbirinden iyi futbolcular olduğunu ve efendilikleri çok ayrı bir meseledir

1

bence alex de souza.çünkü alex'i ben küçüklükten beridir takip ediyorum.hagiyi fazla bilmiyorum bu yüzden alex de souza kararım.ben küçükken sürekli fenerbahçe maçı izlerken bu adam için izlerdim formasınıda almıştım küçüklükteki hayallerimden olan imzalı formasını istemekti ama nasip değilmiş.

1

türkiye de oynayan futbolcular arsında hagi ve alex arasında en iyi oynayan futbol oyuncusudur.

1

ikiside efsane futbolcu yani ikiside çok iyiydi.

1

kesinlikle alex. kişiliğiyle, karakteriyle, insanlara olan davranışları ve tavrıyla mükemmel bir insan.

1

alex dir çünkü hem futboluyla ve kişilik ve karakteri ile güzel bir insandır fenerbahçe'yi çok seviyordufenerbahçe'den ayrılmak istemedi ama onu gönderdilero futbolcu çok seviyorumtürkiye onu çok seviyordu çünkü o yüzden onun yerini hiç kimse tutamıyorkimse onun kadar sevilmedi

1

bana göre hagi .alex de iyi ama hagi baktığınız zaman sol ayağı alex’ten daha iyi kullanabiliyor ve dikine gidebiliyor. 5-6 kişi arasına her ikisi de girebiliyor ama hagi bir efsane ve çok seri vuruşları var.