0

her ne kadar saglam takımlar olsada juve lıge ambargo koyuyor ve seyır zevki dusuyor

0

italya serie a ligi ne bakıldığı zaman aslında başarılı bir lig olduğunu söylemek doğru olacağını düşünüyorum. çünkü oynadıkları oyun gerçekten diğer liglere bakarak daha çok iyi bir performans sergiledikleri bir lig olduklarını söylemek daha doğru olur. aslında bakacak olursak italya serie a ligi'nde genel olarak belli başlı takımların daha çok iyi oynadığını söylemek daha doğru olur. özellikle baktığımız zaman juventus milan veinter gibi takımlar gerçekten çok üst düzeyde bir kadroya sahip oldukları için oynadıkları oyunları her zaman izlemeyi ve takip etmesini çok sevdiğim takımlar. özellikle baktığımız zaman juventus takımının ronaldo geldikten sonra tamamen juventus takımı kaliteli bir kadroya sahip olduğunu bizlere göre gösterebiliyor. şu anda ligde de gördüğümüz kadarıyla bütün maçlarını kazandılar ve gerçekten de puan farkını açmaya hedef haline getirmiş durumdalar bence. içinde aslında baktığımız zaman gerçekten diğer takımların kadroları gerçekten juventus takımı kadar kuvvetli olmadığını da söylemek daha doğru olur. baktığımız zaman taraftarları gerçekten serie a ligi'nde gerçekten de mükemmel bir taraftar kitlesi olduğunu söylemek doğrudur. özellikle bazı maçlarda gerçekten bütün teknik adamlarının kaliteli ve üst düzeydeki oyuncularıyla lige büyük bir heyecan kattıklarını görebilmekteyiz aslında. daha doğrusu italya ekiplerini gerçekten en aşağıdaki takım bile gerçekten büyük bir performans sergilediği için genel olarak maçlarını izlemeye her zaman tercih edenler tarafındayım ben. özellikle kupa maçları ve lig maçlarında ya bilgisayardan ya da televizyondan her zaman izlemeye ve vakit ayırmaya çalışan bir kişiyim ve gerçekten de her zaman keyif duyduğumu da söylemek isterim sizlere. onun için her zaman takip ettiğim diplerimde olduğunu söyleyebilirim sizlere ve en başlarında da genel olarak italya serie a ligi geliyor bana. özellikle italya'daki ekiplerin gerçekten savunmaya dayalı bir futbol oynadıklarını görebiliyor o zaman ancak oynadıkları oyun gerçekten de genel olarak tat verdiği için her zaman kaçırmamaya özen gösteriyorum. özellikle kupa maçlarında gerçekten ayrı bir çekişmeli bir maçlara sahip olduklarını söylemek daha doğru olur italya serie a ligi takımları için. özellikle derbi maçları gerçekten ayrı bir keyif verici oluyor ve gerçekten de çok çekişmeli bir maç ortaya koyduklarını görebiliyoruz takımların. biraz sert futbol oynayan italyan ekipleri aslında genellikle maç boyunca kartlı bir maç oluyor ve özellikle de kırmızı kart çıktığını çok görebiliyoruz maçlarında. aslında biraz daha hücuma yönelik futbol oynadılar gerçekten de daha çok keyif verici olacak benim açımdan veya da izleyiciler açısından. inşallah bunu ilerleyen zamanlarda tamamen değiştireceklerini düşünüyorum ve özellikle yarı dönemde diğer takımlarla transfer yapmasıyla daha da keyifli bir hale gelebileceğini tahmin ediyorum ama tabii ki maddi durumdan yetersizliği söz konusu olduğu zaman gerçekten bazen takımlarda transfer konusunda geri adım atabiliyor

0

italya serie a ligi ne baktığımız zaman gerçekten çok zevkli bir lig olduğunu söylemek daha doğru olur. aslında takip etmeyi ve izlemeyi çok sevdiğim bir lig olduğunu söyleyebilirim. juventus takımı benim için italya ligi arasında gerçekten vazgeçilmez bir takım olduğunu bizlere açıklıyor. hafta sonu ki maçlarında genel olarak hiç kaçırmıyorum ve televizyona kitleniyorum tamamen gerçekten. italya ekipleri genel olarak avrupa'da büyük bir başarı sergilediğin den dolayı gerçekten kadroları ve taraftarları her zaman bir adım önde olduğunu düşünüyorum. görüyoruz ki bazı liglere göre gerçekten çok zevkli bir lig olduklarını görüyoruz ve gerçekten de her maçları gerçekten bol gollü geçtiğini söylemek çok doğru olur. özellikle real madrid den sonra ronaldo gittikten sonra tamamen juventus'a kitlenmiş durumdayım açıkçası. genel olarak her maçını juventus'un izliyorum ve ronaldo'nun oynayışını kaçırmamaya çalışıyorum ve gerçekten de keyif veriyor bana. özellikle taraftarlarına baktığımız zaman gerçekten ateşli taraftarları var gerçekten italya ekiplerinin ve bunu görebilmek çok mümkün olduğunu düşünüyorum. özellikle juventus ve roma taraftarları her zaman 1 farklı ortamda ve ambiyans da yaşadıkları bir futbol oynayışlarını olduğunu görüyoruz. bu sene büyük ihtimalle her sene olduğu gibi yine juventus takımı büyük bir farkla şampiyon olacak olabilecek bir kadroya sahip olduğunu ve diğer takımlara karşı fark alacağını tahmin ediyorum açıkçası. aslında tabii ki kadroları tamamen yerinde olduğunu görebiliyoruz bütün takımların ve gerçekten bu yüzden de keyif verici bir hale geliyorilk yarıda da özellikle iyi bir transfer yaparsa takımları gerçekten daha da keyifli bir hale gelebileceğini görebiliriz. özellikle derbi maçlarını genel olarak daha daha keyif ve heyecan verici bir maç ortamı yarattıklarını tamamen görebilmemiz daha doğru olur. özellikle eski zamanlara bakarak inter ve milan takımları tamam eski performanslarını kaybetmiş durumda olduklarını söylememiz daha doğru olur. bu yüzden kuvvetli takımların biraz daha iyi transferler yapmaları gerektiğini düşünüyorum ve kadroları tamamen yerine geldiği halde lig daha da zevkli bir pozisyona girebileceğini görebileceğiz. bunun için de tabii ki belli başlı maddi sıkıntısı olan belli takımlarda var aslında ama bunu açmaları güç olmayacağını tahmin ediyorum. bunun için üst yönetimden büyük bir destek gelmesi lazım ve belirledikleri oyuncuları tamamen ellerinden kaçırmamaları için şimdiden daha konuşma işlemleri ve teklif gönderme işlemleri tamamen başlaması gerektiğini düşünüyorum. inşallah daha çok zevkli bi hale gelebileceğini tahmin ediyorum italya ligi'nin inşallah bu halde devam eder ve daha iyi performanslarla ikinci yarıda izlemeye devam ederim.

0

italya ligi biraz savunmaya dayalı bir lig olduğunu söylemek isterim. bazı maçları gerçekten keyif vererek izliyorum. özellikle real madrid takımından juventus'a gelen ronaldo'yu izlemek ayrı bir keyif verici. oynadığı oyunu görerek gerçekten lige zevk verdiğini söylemem lazım. çünkü yaptığı hareketler ve takıma katkısı çok olduğu için bir adım her zaman önde oluyor. bu sezon şu ana kadar hiç bir puan kaybı yaşananları ve son sürat ilerliyorlar. italyan ekiplerine baktığımız zaman ise gerçekten avrupa'da büyük bir başarı yakaladıklarını söylemek mümkün. özellikle juventus takımı bu sezon daha kuvvetli ve avrupa'da büyük bir mucize olmazsa üst turlara çıkıp final oynayabilecek bir kapasitede olduğunu düşünüyorum. görüyoruz ki italyan taraftarları da gerçekten çok ateşli taraftarları olan bir lig. özellikle juventus roma napoli gibi takımlar taraftarları gerçekten hep arkalarında ve maç bitimine kadar hep destek veriyorlar. bu yüzden biraz olsun izleyiciye biraz daha keyif verici oluyor aslında. özellikle teknik adamlar genel olarak biraz savunma ağırlıklı oynasa da yine de pozisyonlar üretip gol bulabiliyorlar. aslında biraz daha açık oynasalar bence dünyadaki en iyi liglerden biri olacağını düşünüyorum. ama şu anda da yeterince keyif verdiği için enel olarak maçlarını kaçırmıyorum özellikle italyan derbi maçlarına gerçekten izlemenizi tavsiye ederim.

0

italya ligi hakkında düşüncelerim şu yöndedir italya liginde şampiyon olan takım yine juventus olacaktır ronaldoda geldi şamliyonluk diğer takımlar için hayal olarak kalacaktır ikinci ise geçen sene olduğu gibi napoli takımı olur üçüncü roma dördüncü milan olur benim tahminim böyle olacaktır ama keşke bir takım sürpriz yapıp şampiyon olsa her sene juventusu şampiyon olarak görmekten cidden çok sıkıldım bi değişiklik olsun artık zamanı geldi.