0

italya basketbol liginde eskiden her maç maksimum 150 sayı çıkardı,ancak son senelerde her maç 180 lerde sayı çıkıyor. bu gerçekten çok şaşırtan bir istatistiktir. diye düşünüyorum. son zamanlarda milano üst üste şampiyon olmaya devam ediyor. ona göre italya ligi'nin en iyi basketboll oynayan ekip şu an için milano'dur.

0

italya basketbol lıgı avrupa duzeyının bıraz gerısınde bir lig

0

genel olarak en sevdiğim liglerden biri ve gerçekten heyecanlı olduğunu söyleyebiliriz.

0

italyan basketbol ligi diğer ligleri oranla daha farklı birliktir bu ligde en çok özellik olarak belli bir sayı ortalamasının olmaması göze çarpar her maç kendi içerisinde farklı bir sayı ortalamasına neden olur bunun nedeni hücum ve savunmanın her maçta farklı bir tekniğe sahip olmasıdır maçlar kendi aralarında fark farkı taktiklerle ortaya çıkarlar ancak italya'da bu tamamen çok farklıdır belli bir diziliş belli bir kural yoktur �talya basketbol ben de acaba emre'ye yakın oluyorum emre'yi daha çok süre olmasına rağmen çok sayı çıkması ya da çıkmaması gibi şekilli koşullar vardır italya basketbol liginde ayriyeten çok önemli basketbolcularda yerdir bu basketbolculardan yakından tanıyabileceğimiz fenerbahçe'nin şu anki oynadığı cici datome antiç gibi önemli basketbolcular vardır bu basketbolcuların italya'nın altyapısından yetişmektedir bunun temel sebebi italya'nın basketbol olan ilgisi her zaman daha iyidir rusya litvanya türkiye gibi ülkelerin basketbolda son zamanlarda çok ileriye gittiğini görmekteyiz italya fransa gibi avrupa ülkelerinin ise her zaman daha iyi kalitede olduklarını görmekteyiz ispanya açık ara basketbolda en iyi ülkedir şu anda almanya'nın futbol olayı çok oturduğu için basketbola pek fazla ilgi yoktur ancak almanya'da günümüzde iyi yerlere gelmektedir italya da aynı şekilde basketbol çok iyi yerlere gelmektedir

0

italya basketbol liginden bahsedecek olursam;
milano son dönemlerde harika bir basketbol oynuyor ve lige son senelerde ambargo koymuştur bence bu senede her zamanki gibi milano şampiyon olacaktır eurlogdede çok iyi bir performans sergiliyorlar. brescia takımı geçen sene çok güzel basketbol oynadı anca şampiyon olamadı bu sene ise basketbol olarak en beğendiğim takımlardan biri bolognadır. çok iyi basketbol oynuyorlar benim düşüncem böyle oynamaya devam edip milanoyu yenerlerse şampiyon olcaklarını düşünüyorum. italya liginde her maç çok sayı oluyor futbolda defansif yönüyle bilinen italya ligi basketbolda ise hücum ligi olarak biliniyor her maç hemen hemen 100 er sayı atıyor takımlar bu yüzden stadlr hep fulldür bahis oynuyorsanız eğer italya basketbol ligine kesinlikle alt seçeneği oynamayın, üst seceneği oynayın eğer biraz şike dönmezse maçlar genellikle üst bitiyor.

0

italya basketbol liginde baktığımız zaman aslında avrupa'daki ligler arasında başarılı bir performans içerisinde yer aldıklarını söyleyebiliriz. oynadıkları oyun gerçekten çok zevkli olduğunu söylüyorum. çünkü genel olarak takımlar savunma yapmadan sayı atma yönelik oynadıkları için avrupa'da en iyi liglerden etkinliklerden biri de italya ligi olduğunu söyleyebilirim. bunun için genel olarak aslında daha çok takip etmeyi ve daha çok hoşunuza giden basketbol liglerini takip etmenizi tavsiye ederim. çünkü sevmediğiniz birlik olduğu zaman gerçekten de bir yerden sonra sıkılıyorsunuz ve televizyonu kapatabiliyorsunuz. benim şu anda en çok takip ettiğim ligler arasında basketbolda italya ligi gelmektedir. şu andaki en çok severek izlediğim takımlardan biri de milano takımıdır. bu seneki yaptığı transferler gerçekten daha üst düzeyde ve mükemmel olduğunu düşünüyorum. ilerleyen dönemlerde daha daha iyi yerlere gelebileceğini ve bu sene de büyük bir ihtimalle şampiyon olabilecek takım olduğunu düşünüyorum. diğer bir yandan en sevdiğim ve maçlarını hiçbir zaman kaçırmadım sarsari takımı var. genel olarak maçları hep sayı ile ilişki için ortalama 100 sayı buluyor ve 100 sayı kadar da yediği için daha çok savunma yapılmadan izlenebilecek bir maç olduğunu düşünüyorum. ilerleyen zamanlarda biraz daha kendine güçlendirebilirse daha iyi yerlere gelebilecek ve bu ligde başarılara imza atacağını tahmin ediyorum. italya basketbol ligi'ne baktığımız zaman aslında taraftar olarak gerçekten de çok ilgi duydukları bir spor olduğunu düşünüyorum. çünkü görebiliyoruz ki genel olarak statları full dolduruyorlar ve gerçekten de her zaman arkalarında durdukları söylemek doğru olur. genel olarak iyi bir atmosfer ortamında oynadı oynayan takımlar her zaman bir adım önde olduğunu söylemek mümkün oluyor. bakıldığı zaman aslında lige bakıldığı zaman aslında daha çok savunma yapılmadan sayı atmaya yönelik oyunlar olduğunu söylemek daha doğru olur gibime geliyor. inşallah kısa süre içerisinde daha da yetenekli oyuncular alarak biraz daha keyif katacaklarını tahmin ediyorum. çünkü ilk yarının son maçlarını oynamak üzereler. ve bu süre zarfında kazanılabilecek maçlar gerçekten çok önemli olduğunu düşünüyorum. inşallah daha iyi bir 2. yarı ile birlikte basketbol sahaları ne dönecek takımlar diye tahmin ediyorum.