0

ben en çok cinli filmlerden korkuyorum izledikten sonra yalnız uyumam imkansız kanlı filmler bana göre korkudan çok mide bulandırmak için yapılmış

0

ben korku filmlerinden genel olarak korkmuyorum ama arada izliyorum ruhlu korku filmlerini sadece biraz korktuğum yerleri aniden çıkan sesler oluyor yoksa genel olarak korku filmi izleyince nedense hep gülüyorum ve bana komik geliyor.

0

korku filmlerinin hepsinden çok korkuyorum ondan izlemediğimden ayırt edemeyeceğim

0

perili , cinli, vampirli korku filmlerinden korkarım.

0

psikolojik korku filmlerinden çok korkuyorum. diğerleri çok etkilemiyor.

0

ruhlu korku filimleri daha çok sarıyor. iki tanesine de birer örnek filim önermek istiyorum. eger ruhlu filimleri seviyorsanız,dört seriden olusan ruhlar bölgesi tam size göre. konusu ruhlar tarafından alıkonulan insanların ruhunu kurtarmak için ruhlar bölgesi olarak belirlenen ,ruhların yaşadığı yere giderek ruhu alıkonulan insanların ruhunu kurtarmak için caba veren bir kadının hayatını almaktadır. bu kadın her serinin bölümünde yer alsada,kurtardıgı kişi ve aileleri sürekli farklı kişiler ve konular icermektedir.
eger ruh diğil kanlı filimler dikkatinizi çeliyorsa sizin için korku kapanı adlı seriyi önerebilirim seri 7 filimden olusuyor. bir deney sonucunda degisik yaratık olmuş 3 kardesin insanları dehset verici bir şekilde öldürüsünü anlatmaktadır. imp puanı 6.7 olan bu filim en cok tercih edilen bir kan dolu filimdir.

0

tabiki de cinli filmlerden çok hoşlanırım konular genellikle aynı oluyor ama gerçekten insan etkileniyor

0

ilginç gelebilir ama korku filmleri bana gülünç geliyor korkmam yani hele ki türk yapımı cinli filmler oldukça saçma ve gereksiz