0

en iyi şampuan markası saçınıza en uygun ve iyi gelendir. ben en çok clear men kullanıyorum mentollü olan saçlarımı hem yumuşacık yapıyor hemde saç derimi ferahlatıyor. onun dışında pantene markasının kokusunu çok beğeniyorum. ama sanki saçları ağırlaştırıcı bir etkiye sahip gibi geliyor bana.

0

clear oneririm aslinda bende sac dokulmesi yapiyor o sampuan nesenini bilmiyorum ama clear dove oneririm.bim de satilanlarda fena sayilmaz yine netice de bim yani besmele cekip alabilirsiniz :)

0

ronaldo'nun da kullanmış olduğu clear markalı şampuandır.

0

elidor,clear,syoss bunlar piyasada söz sahibi markalardır.

0

aslında şampuan kullanmamak gerekir ben bazen urfa muzda bulunan yöresel sabunlardan faydalanırım bildiğim şampuan markaları elidor blendaks ipek duru clear gibi markalardır

1

içinde paraben bulunmayan ( yani kimyasal oranı az ) şampuanlar genellikle daha iyidir. çünkü saçları kurutmaz ve dökülmeyi hızlandırmaz.

0

elidor hem şampuan hem sac kiremit
panten
blendax
kullandığım ve iyi diyebileceğim markalar

0

komili, head and shoulders, pantene bi de blendax

0

pantene
blendax
clear
elidor

0

bence bleandaxdır ben im kullandığım bu yani

0

bence şampuan saça yararlı olan şampuan sizin için en iyi şampuan markası iğdır bence ben pantone kullanıyorum benim için öyle

0

kişiden kişiye göre değişir. herkesin saçı ve kafası farklıdır. mesela birinin saçı kepeklidir. ona göre şampuan kullanır.birinin saçı bitlidir. ona göre şampuan kullanır. başlıca şampuanlar:
blendax
head and sholders
elidor
biyoplax
clear
loreal
dove
dalin
tresan

0

bana kalırsa regeose yıka ve çık..ama ne hikmetse marketlerde yok köşebaşı bakkallarda var

0

dove
yeşil elidor
turuncu elidor
pantene
clear
elseve turuncu
elseve siyah kutu
header shoulders
blendax
dalin
sebabmed

0

ben clear man kullanıyorum en güzeli o hocam kepek falan hiçbir şey bırakmıyor hem de kafanızı buz gibi rahat bırakıyor diğer markalara boş yere çok marka dokmeyin gerek yok benim tavsiyem ucuz ama kepek yapmayan şampuanları size tavsiye ederim baş sağlığı en iyisi kimse kafa derisinde egzama olmasını istemez

1

ben şuan clear men kullanıyorum ve saç kremi olarak elidor kollanıyorum , clear yerine head sholders kullanmayı tercih ederim , zaten genelde onu kullanıyordum , gittim boşu boşuna clear aldım , bence en iyi şampuan head sholders

1

her şampuan her saça iyi gelmez. saçın ve saç derisinin ihtiyaçlarını karşılayabilen ve için de az kimyasal bulunan şampuanlar tercih edilmelidir. kullandığım markalar arasında bir kadın olarak clear men şampuanı çok beğeniyorum. ayrıca kokusu bir harika olan pantene var. elseve ve gliss tek iyi şampuanlar üretiyor. ama bana göre içlerinde en iyi temizleyen ferahlatan clear markasıdır.

0

tuzsuz yani sülfatsız şampuan kullanıyorum çok memnunum. dalgalu saçları bir nebze olsun dizginliyor daha düz görünmesini sağlıyor.

0

bana göre her şampuanın farklı güzellikleri vardır.
dalin: bu şampuanın güzellikleri çocuklar için çok iyidir. çünkü biz yandırmaz ,saçı yumuşak yapar,güzel kokar ve çok kolay taranmasını sağlar dalin şampuan benim favori şampuanlarımdan bir tanesidir.
elidor :elidor şampuanı da saci çok güzel besler. ve bu da saçı besler , güzel kokar, renkleri çok üç açıcıdır.
seba med : seba med şampuan da yine çok güzel bir şampuandir. bu samsuni diğer şampuanlardan ayıran özellikleri de sayarsak.
1. saçın dökülmesini önler.
2.seffaf renkli bir şampuandir.
3.her gün kullanılır ise kendini daha belli eder.
4. saçı çok güzel bir şekilde besler .
5. bu şampuanı kullandığımızda başka şampuan kullanmasana tek başına şancı güzel yapabilir.
blendax: bu sampuanada sevdiğim bir özellik bircok bitki ile uretilen bir sampuandir.
2. benim en sevdiğim özleri sarmaşık özü,gül ozu , papatya kokulu şampuan.
3. bu şampuan da saç da yumuşak ve güzel bir his verir .
4.kokusu da güzeldir.
clear: bu şampuan da kızlara ve erkeklere ayrı şampuandir.
2.mentolleri de çok güzeldir. benim en sevdiğim mentol limon mentoludur.
3.ama bizim en çok kullandığımız şampuanlarda bir tanesi çünkü kepegede karşı da çok etkilidir.
ama yalan söylememek lazımsa bu şampuan diğerlerime göre daha pahalıdır.

0

hepsini denedim. ne saçımdaki kepek geçti nede rahat edebildim.sıkıntıdan saçımı başımı yolasım geliyor bazen şuan sadece dalan ..