0

gol yollarında sorun yaşasa da fenerbahçe'nin defansı için bunu söylemek çok doğru olacak, kalesini çok iyi koruyor defans hattıyla beraber. roman neustadter-martin skrtel'in oluşturduğu stoper hattı ligimizin en iyi ikilisi, kolay kolay da gol yemiyolar. defans bloğu geride kalarak oyunun boyunu uzun tutuyorlar, bu biraz riskli ama stoperler çok iyi bunun üstesinden geliyor.fenerbahçe için defansında bir sıkıntı yok, cezalar sakatlıklar olursa başları ağrıyabilir.

0

turkiyenin en iyi defansı olduğunu söyleyebilirim

0

fenerbahçenin defansı çok iyi fakat cocu gelince defansfa bozuldu şahsen ben fenerbahçenin defansında bulunan skrtelin türkiyenin pepeyle birlikte en iyi defansı olduğuna inaniyorum şu ana kadar o olmasaydı eğer fenerbahce ligde sonuncu olurdu diye düşünüyorum çünkü çok golü engelledi ben fenerbahçenin toparlanacağına inaniyorum umarım en kısa sürede toparlanır ve ligde hak ettiği yerlere gelir bir fenerbahçeli olarak temennim budur.

0

süper lig de defansı en iyi olan takım olduğuna inanıyorum. fakat takımın başına getirilen cocu isimli teknik direktör takımın içine ettiği için defans kendisine olan özgüveni de kaybetti.

0

bence şu an beşiktaşlı olmama ragmen en başarılı defasn hattı olarak diyebilirim neden takım o zaman kötü diyecek olursanız bir takımın defansının iyi olması takımı iyi yapmaz defans her maçı kurtaramaz ileri oyuncuları başarısız olursa defans hattı oturmuş sakatlıklar dışında rotasyona gitmeyen tek takım diyebilirim fenerbahçeye takımın başarısız olması sadece orta saha ve ofansif oyuncuların form yakalayamaması bence bu saglam ve form da ki defans hattının da şansızlıgı ofansif oyuncuların başarısızlıkları form grefiklerine olumlu şeyler söylenmemesine yol açmıştır