0

sergio ramos, şu an real madrid'de ve aynı zamanda ispanya milli takımı'nda oynayan defans oyuncusudur. 30 mart 1986 doğumludur. yani 32 yaşındadır. alejandro ramos rubio, marco ramos rubio, sergio ramos rubio olmak üzere 3 çocuğu vardır. kendisi her ne kadar başarılı bir oyuncu olsa bile, aldığı cezalar, kariyerini pek de parlak göstermemektedir ki, la liga 2014-15 sezonunda 12 sarı kart, 2015-16 sezonunda 9 sarı, 2 kırmızı kart, 2016-17 sezonunda 8 sarı 1 kırmızı kart, 2017-18 sezonunda 9 sarı 2 kırmızı kart, 2018-19 sezonunda şu ana kadar 6 sarı 1 kırmızı kart görmüştür. ispanya milli takımı'nda ise, şu ana kadar dünya kupası'nda 2010 ve 2014'de sadece toplamda 2 sarı kart görmüştür.

0

sergio ramos yaşayan stoperler arasında en çok gol atan futbolcu konumunda şu an, aktif futbol yaşantısına devam eden futbolcular arasında stoper mevkisine sergio ramos'u birinci sıraya yazarım gözüm kapalı olarak.her ne kadar geçen yıl şampiyonlar ligi final maçında salah'ı sakatlayarak maçı tamamlayamamasıyla futbol kamuoyunun lincine uğramıştı, kasıtlı olarak sakatladığını düşünüyor bir çok kesim.rakip takım oyuncuların nefretini kazanan, bir o kadar da sahada yaptığı hareketlerle oyunu çirkefleştiren bir oyuncu.antipatik hareketleri olmasına rağmen saygı duyulacak bir isim, futbol kariyer açısıyla.tek yaptığı hareketi mantıkla alakalı tanımlayamam, o olay da ajax deplasmanında galip dönerken bile bile kasıtlı olarak gördüğü sarı kartı kimse unutamaz ve takımını rövanş maçında yalnız bırakarak ihanetlik gibi bir davranış da bulunmuştur.eminim ki bernabeu'da oynanan real madrid-ajax maçında sergio ramos sahada olsaydı, ajax galibiyetini aklımın ucundan geçirmezdim hiç.

0

sergio ramos ispanyol bir defans oyuncusudur ancak bir defans oyuncusuna göre çok golü bulunmaktadır hepimizin bildiği kadarıyla ramos real madrid kulubunun formasini giymektedir.

1

sergio ramos kaliteli ve çok iyi performanslı bir orta saha oyuncusudur.gayet oynadığı takımlardada üstünlüğünü koruyup takımını yükseltmiştir.real madrid'de ronaldo ile çok iyi başarı sergilemişlerdir.

1

sergio ramos ispanya'nın la liga ligi ekiplerinden olan real madrid forması taşıyan bir defans oyuncusudur ve gayet başarılı bir futbolcudur

2

30 mart 1986 yılında ispanya'da dünyaya gelmiştir. real madrid futbol takımının başarılı defans oyuncusudur kendisi. aynı zamanda ispanyol milli takımınında oyuncusudur.
viktoia plzen maçında milan havel'e dirsek atıp burnunu kırmıştır. bu sezon onun için kötü geçiyor diyebiliriz. judo ile de uğraşıyormuş da kendisini seven seyircilerden çok yok anladığım kadarıyla.