0

keylor navas 2014 yılında dünya kupasında ülkesi kosta rika adına önemli işler yaptı, kupa sonrası real madrid'e transfer oldu ama chelsea'den courtuis'in transferiyle formayı kaptıracak gibi gözüküyor.keylor navas real madrid'de oynayacak kapasiteli bir futbolcu değil, hayret ettim bu zamana kadar nasıl bu kulübün as kaleciliğini yapabiliyor diye. bir diğer navas ismini taşıyan futbolcu ispanyol jesus navas, manchester city'nin etkili isimlerinden.

0

navas yazmışsın ama hangi navas onuda yaz kardeşim real madridin şu an kalesini koruduğu kişi navastır ancak futbolda bir sürü navas vardır jesus navas mesela insanlar karıştırabiliyor umarım sorularını mantıklı sorarsın.

0

navas real madrid formasi giyen bir futbolcudur. kaleci olarak gorev almaktadir. sevilla dan real madrid e transfer olan bir oyuncudur. baya iyi reflekslo bir kaleci olan navas zor gol yiyen bir oyuncudur. bu adama bayılıyorum. kolombiya milli takımında da vazgeçilmez oyuncularından biri haline gelen navas suan ispanya liginde kalecilik yapmaktadır. kalesino gollere kapatan bir kalecidir.

0

real madrid'in kaleciliğini yapmış olan navastan mı bahsediyorsun